diumenge, 10 de juny del 2012

El baby gigoló

El baby ha començat a interactuar amb altres nens. Li agrada molt apropar-se i tocar les cares, donar carícies i tocar els cabells. A la que pot va darrera dels nens ( especialment si són més grans que ell) i es fixa molt en el que fan per intentar fer-ho ell també.
A mi el que més m'agrada de tot plegat és veure-li la car d'il.lusió i innocència que posa. Tot i que ja s'ha portat alguna empenta i caiguda per part d'algun nen, ell continua apropant-se sense por.
També han arribat els petonets (de moment a les nenes :-P). El primer petó va ser idea seva. Ell estava jugant amb una nena al parc  i es va apropar cap a ella molt a poc a poc amb les mans al pit i quan estava a 5 centímetres va posar els morros i a càmera lenta i li va fer un petonarro. Després el pobre baby va estar tota la tarda perseguint a la nena pel parc i al final ella es va sentir una mica assetjada ( NORMALLLL!) i no sabia com desempallegar-se del baby.
El segon petó a sigut avui, a la seva estimada amiga-veïna i aquesta vegada ha sigut per manipulació meva i de l'altre mare ( aiiii quin perill que som les mares) que hem forçat la situació perquè els nens es fessin petonets. Ha sigut molt maco, els dos estaven asseguts junts i el baby l'ha començat a acariciar, llavors li ha enretirat els cabells de la cara a la nena i quan hem dit que es fessin un petó, ho han fet i nosaltres les mares babejant felices. 

4 comentaris:

Esther ha dit...

Carai, quin Dandy que tens per casa. Quin perill jaja!

onavis ha dit...

Quina gràcia!
La meva també ho fia (i ho fa) això de perseguir els nens més grans!

Sol Solet ha dit...

Que guapissim! Es molt carinyos!a la meva quan li demanes no te'l fa pro despres de sobte ve i em diu:"a mama" i em fa un peto i a la mama fins i totmli fan figa les cames de la emocio!

MamaModerna ha dit...

Esther, tu ho has dit, un Dandy en tota regla, ei però a la mama ni un petó! que dura és la vida de mama...

Onavis, fa una peneta quan veus que els nens grans no li fan ni cas al pobre baby i ell va darrera amb tota la seva il.lusió,hehe

Sol solet, oooooo que mona!