diumenge, 22 de juliol del 2012

Les primeres vacances amb sensació de VACANCES

Ja hem tornat de les nostres super vacances de 3 setmanes: Costa Brava, Barcelona i Menorca. Oleeeee!
Què bé que ens ho hem passat, especialment la setmana a Menorca, on dic amb la boca ben plena que aquesta setmana a Menorca ha sigut les primeres vacances amb sensació de vacances que he tingut des de que va néixer el baby. Tot ha anat perfecte i l'ambient de relax i de vacances el vam gaudir des del primer moment. Hi ha certs factors que han ajudat molt a fer que les vacances fossin VACANCES. M'explico:
  • No havíem de fer cap visita familiar. Estàvem els tres solets, sense horaris ni responsabilitats.
  • El baby no es va posar malalt cap dia. Ni una simple tos, ni febreta, ni mocs, ni vermellor estranya, ressss de res. Hem tingut nits felices.
  • Les nits eren fresques i havíem de dormir amb manta, quin plaer això de no suar a la nit.
  • L'apartament que vam llogar estava a 100 metres de la platja caminant.
  • Hi havia piscina comunitària pels 6 o 8 apartaments i sempre vam estar sols. L'aigua estava mot calenteta i a la tarda donava l'ombre a mitja piscina i era perfecte per refrescar-nos ràpidament sense haver de passar-nos 20 minuts posant crema solar a tota la família. Per cert, quin pal que fa això de posar crema solar cada dos per tres.
  • L'apartament tenia terrasseta privada i el baby entrava i sortia durant el dia i s'anava entretenint. A les nits, quan el baby dormia, nosaltres sopàvem a la terrassa amb la música del xou de l'hotel de fons, molt romàntic, hihihi.
  • Res de cuinar, per ningú! Sortíem a dinar fora cada dia i a les nits sopàvem pa amb tomàquet ( així he tornat jo, rodolant!). El baby s'ha estrenat en això del menú infantil i es va passar 5 dies dinant pasta bolonyesa i gelat! Ei, i ell més feliç que un rinxol. El que feia jo era portar un tupper buit perquè les racions d'infantils tenen ben poc, així també guardava la meitat que sobrava i ell tenia menjar per l'endemà. Curiosament el gelat no sobrava mai, hehehe.
  • L'apartament no tenia internet. Sí, sí, 7 dies sense el vici... i al final va ser un gustàs.
Bé, demà ja toca tornar a la rutina i ho faig contenta i amb les piles carregades. A veure com em trobo el transport públic demà, perquè amb el Jocs Olímpics a punt de començar a la ciutat hi ha una autèntica psicosi de que ningú podrà arribar a la feina a l'hora...
Per cert, per si les meves vacances no han donat prouta enveja, aprofito per dir que tinc entrades per anar a la final de natació sincronitzada dels jocs olímpics. A que faig molta ràbia?

6 comentaris:

Esther ha dit...

Ostres, quines vacances més xules i reparadores, eh¿? :-) Hauràs tornat com nova!

Mireia ha dit...

Quina enveja de vacances!!! :)
Me n'alegro que hagueu disfrutat tant i que el baby s'ho hagi passat bomba!
Per cert, el tema gelat... al meu no li agrada gens perquè diu que el troba fred! Tu li vas donar d'alguna manera concreta? :D

Mirashka ha dit...

Pero molta ràbia eh!!!!!! Noia que bé, com me n'alegro! aquests moments de relax no tenen preu! Però lo de la sincronitzada no t'ho perdono!!! quina enveja!!!!

conxi ha dit...

Qué xulo això de les entrades!! I també m'han vingut ganes d'anar a Menorca de vacances!!!! Podries penjar el web de l'apartament???

MamaModerna ha dit...

Esther, he tornat nova i inclús una mica morena i tot, cosa ben rara en mi.

Mireia, li vaig donar el gelat que estigués una mica fos i vigilant que agafés cullerades petites. Si agafava una gran, feia cara rara però el tio continuava menjant, hehe

Mirashka, va vinga no t'enfadis, que ja penjaré alguna foto i faré una crònica i tot :-)

Conxi, aquí tens la web. La decoració és molt senzilla però els llits els vaig trobar comodisims, tot molt net i l'atenció molt amable.
http://www.apartamentoscalagaldana.com/

Mamaaaaine ha dit...

Quines vacanes més xules!!! Espero que Londres t'hagi donat treva.