dijous, 27 de setembre del 2012

3 dies i mig sense el baby

La setmana vinent marxo de viatge de feina a Dublín, concretament de dimecres a dissabte. Aquesta serà la primera vegada que em separo del baby i crec que serà tota una prova per a mi com a mare. No vull dir que marxo amb pena, perquè no seria veritat. El cert es que m'he obligat a mi mateixa a acceptar aquesta oportunitat de fer aquest viatge. Era la primera vegada en 3 anys que em volien portar de viatge per ajudar en un projecte i tot i que al principi vaig dir que no anava, m'ho vaig rumiar una mica, li vaig comentar al meu home i vaig canviar d'opinion al veure que el meu home em donava suport i que ell es podrà combinar els horaris per portar i recollir al baby de la guarde i cuidar-lo el dissabte fins que arribi a la tarda.
Tan de bo tot vagi be i el baby no em trobi gaire a faltar. He de ser positiva, segur que amb aquest súper pare que te, segur que el baby estarà molt be! 
Jo penso gaudir de l'experiencia tot el que pugui, perquè no tindria sentit que hagués decidit anar, canviar tot el planning setmanal, ficar al meu home pel mig i que jo al final em passes 3 dies plorant per les cantonades, no trobeu? Ara em toca aprendre molt, aprofitar l'experiencia, fer contactes (que sempre va be) i anar a tots els "events" als que em convidin! 
La mama moderna deixa de ser mama per uns dies.... Ui, ara m'he passat, ho retiro, ho retiro.... La mama moderna serà mama-Skype per uns dies :-p

9 comentaris:

Mirashka ha dit...

ja ja ja ja i lo bé que va l'skype (o el face-time o el que sigui)!!! Digues que si, disfruta i pensa que segur que estarà bé. Que tu l'has parit, però ell és son pare!!!

Mireia ha dit...

I tant, un cop decidit el marxar, has d'aprofitar per passar-t'ho bé i recarregar piles!
Que vagi molt bé!!!
Una abraçada!

onavis ha dit...

T'anirà molt bé segur!!
I al pare!!

cira ha dit...

Si ho has decidit és que estàs preparada tu i el petit. Tal i com dius, ara només pots aprofitar-ho al máxim!

Irina ha dit...

Anims! no deura ser fácil pero es superara!

SILVIA ha dit...

Segur que és una experiència positiva per a tots: el baby, tu i el papa de la criatura

Esther ha dit...

Segur que et va genial :-) Volem crònica!

Mamaaaaine ha dit...

Estic d'acord amb l'Esther volem crónica de MamaSkypeModerna!!!

Mercè ha dit...

Molts ànims!! Això és una mare valenta!!
Encantada de trobar-te. Felicitats pel blog!!
Mil petons...