dimecres, 30 de gener de 2013

2 anys

El baby ha fet DOS ANYS!!!!! Oooooeeeeeee!!!!
Aquest segon aniversari, igual que l´any passat el pobre baby està malalt. Ja fa dies que té la mare de totes les diarrees juntes, una mica de febre, una mica de tos, menjar poc i malament, mal humor.., en fi que això de fer els anys al mig de l´hivern és un rotllo, perquè el pobre baby té tots els números d´agafar el virus de cada temporada, com ja està passant. Això també s´hi suma, que crec que és molt injust fer anys quan sempre plou, fa fred, es fa fosc a les 4 de la tarda i no pots gaudir dels parcs ni de res a l´exterior sense portar capes i capes de roba. De fet ara que ho penso, crec que des de principis de novembre de l´any passat que no recordo al baby feliç corrent pel carrer... Ara l´imatge habitual del nostre dia a dia, és anar ben tapat que fa fred i puja i baixa del cotxet que fa fred.
En fi, que tot aquest rotllo és per dir que he decidit celebrar el cumple del baby dues vegades, una ara i una altra cap a principis de març, on farem una escapadeta en el seu honor, ooohh yessss! Anirem a un parc d´atraccions per menors de 5 anys que hi ha al sud d´Anglaterra que és temàtic dels dibuixos de la Peppa Pig. Mireu quina bona pinta
El dia del cumple del baby, estàvem ell i jo sols a casa  - i l´amiga diarrea, of course - i com el meu home treballava tot el dia i arribava a casa molt tard, doncs vam decidir que obrirem els regals el cap de setmana.
Si el baby està recuperat, la idea és el dissabte passar la tarda al Museu de la Ciència de Londres, on hi ha una secció específica per a nens petits. Potser el baby és massa petit per entendre els experiments, però he llegit que els més petits s´ho passen pipa corrents i pitjant botos, així que allà que anirem.
El diumenge, hem convidat a un parell d´amigues del baby a casa perquè vinguin a menjar el pastís... Aquest any vull fer un pastís de xocolata amb forma de peix, a veure com em queda...
En fi, ja tinc ganes de que el baby es recuperi i començar a gaudir de totes les celebracions!
Un any més que passa, el baby que ja ha deixat de ser un baby i a mi que em cau la baba cada vegada que el miro i veig en el nen tan meravellós que s´està convertint. Com diu el meu home, baby ets un crack!

5 comentaris:

Esther ha dit...

Moltes felicitaaaats! Això del parc temàtic de la Peppa Pig és genial. Com els ensenyi als meus fills em veig anant de vacances jaja!

I sí, els aniversaris a l'hivern són un rotllo però els teus plans alternatius són d'allò més seductors, eh¿? Segur que el baby ho passa genial :-)

onavis ha dit...

Ostres, com passa el temps! Encara recordo els teus post on parlaves de començar a introduir-li l'alimentació complementària.... I ara ja és un homenet de 2 anys!

Enhorabona als dos!

conxi ha dit...

Felicitats!! I a gaudir-lo a tope ni que sigui a l'hivern!

anna ha dit...

Quins plans més xulos que es poden fer a les grans ciutats...ai!(suspir d'anyorança...)
Això de la Pepa Pig és una idea fantàstica, la meva filla és una fan! :)
ups, oblidava! Felicitats al baby!

Mireia ha dit...

Moltes felicitats al baby!! M'encanta el parc temàtic! Com creixen! Nosaltres estem en plena preparació de la festa d'aniversari! :D
Una abraçada!