dimarts, 21 de maig de 2013

I un dia va sortir la papallona...

I un dia va sortir la papallona...

Així és com descriuria el canvi que esta fent el baby ultimament. M’encanta veure el nen en el que s’esta convertint i he de reconèixer que  estic alleujada que aquell bebè tan difícil de portar i tan difícil de fer feliç s’esta convertint en un nen encantador.

El tema rabietes el porto de meravella... En serio, quan te una rabieta només sento peneta per ell de no poder ajudar-lo a solventar la frustració d’alguna altra manera, però cada vegada son menys freqüents (thank god!) i anticipant els moments del dia que ja sé que estarà cansat, això ajuda a que les rabietes no siguin tan dramàtiques.

Es un nen amb moltissima personalitat, molt extravertit i sempre vol donar la seva opinió de tot i a tothom. Porta la iniciativa en els jocs i amb lo petit que és em sorprèn com de vegades engresca a nens mes grans que ell perquè el segueixin en el seu jocs imaginaris o simplement quan te ganes de riure, agafa un amiguet i el fa riure amb ell.
Ja no pica als altres nens, si un nen l’empeny o el pica al parc ara es ell que diu “ nen, be nice, don’t do that!”.

Es passa el dia dient “ a veure mama, a veure”. Ho vol veure tot. I també es passa el dia dient “ mama on es això o allò?”. Super divertit!

Vol que repetim totes les frases que diu i quan no entenem el que diu, s’enfada moltissim! Tot un repte per a nosaltres, tenint en compte que el nen esta aprenent 3 idiomes a la vegada.

Li agrada molt ajudar-me a netejar les verdures i la fruita, tant es així que l’altre dia no vaig tenir temps de comprar pastanagues i eren d’aquelles de bossa ja tallades i el nen no va saber reconèixer les pastanagues! Tenia la bossa davant i anava preguntant que on estaven les pastanagues, Mola,ehh?!?! Definitivament no serà un d’aquells nens que veu un tomàquet i no sap el que és.

Li encanta anar a llençar pals al riu i llençar-los per un costat i veure com marxen per l’altre. Li agrada anar a buscar gats, escoltar musica i ballar, veure els dibuixos del MIC i el programa “show me show me de la bbc”, fer puzles, pintar i dibuixar, jugar amb aigua, saltar al llit. Si, si, soc una d’aquestes mares que deixa saltar els nens als llit, de fet m’encata veure com ho fa. Ei, i l’altre dia va fer la seva primera tombarella!

Vol anar a tota arreu caminant, tant es així que la primera cosa que em dia pel mati o quan em veu a la guarderia és “mama, al cotxet no, de la ma!”. Hem arribat a un acord que el dia que plou llavors si que hem d’agafar el cotxet, però no sempre es fàcil convence'l. Ell va dient (cridant) “mama al cotxet noooo!” I jo vaig dient “ baby, pooooobre cotxet” I al final acaba dient “ al cotxet si, pobre cotxet hoooome!”

Ara dona gust fer activitats amb ell i estem bastant ocupats la veritat. Els dijous al mati anem a la piscina, el divendres al mati anem a un taller de musica i a les tardes anem a fer la compra, a jugar amb altres amiguets o a explorar els parcs de la zona depenent del temps que faci.
I aixi es com hem comencat la primavera. Happy Tuesday!

4 comentaris:

cira ha dit...

Quin post més primaveral!! M'encanta! ...ara m'han agafat ganes de que arribi l'Ariadna de la piscina...tota la tarda que estic soleta!

conxi ha dit...

MamaModerna, llegint el teu post he pensat:Això és la felicitat!!Petonets!

Ester Ramon ha dit...

Com m'ha agradat llegir-te. Et trobava a faltar ;)

ÀnimaAlada ha dit...

Segueix volant papallona!