dimarts, 18 de juny del 2013

Viatges de feina

Salutacions des de Túnez!

Aquest és el quart viatge de feina que faig aquest any. Tots han sigut viatges curts de diumenge a dimecres i en tots ells el meu home ha estat cuidant al baby i combinant els horaris de feina per poder portar-lo i recollir-lo de la guarderia mentre jo sigués fora.

Quan vaig tornar a la feina de la meva baixa maternal, vaig parlar amb els meus caps de departament i els hi vaig proposar que volia involucrar-me més ens els projectes, volia viatjar i sobre tot volia que entenguessin que el fet de ser mare, no tans sols no m´havia limitat com a professional sino que m´havia donat l´empenta que necessitava per creure més en mi i per voler crèixer i progresar en la meva carrera profesional.
I així va ser com vaig començar una petita revolució en la que vaig voler incloure tots el meus colegues que com jo ens dediquem a fer tasques logístiques i administratives del projectes i que com jo, també estaven dessitjant participar més activament en els projectes. Així va començar tot i un any més tard, puc dir amb un somriure als llavis que ja porto 4 viatges de feina.

Dono les gràcies al meu baby per posar-me les coses tan fàcils. Per adaptar-se perfectament quan li dic que he de marxar uns dies i que el papa cuidarà d´ell. Per entendre que, vindrà un taxi a recollir a la mama i que la mama marxarà uns dies i per explicar a tothom amb un somriure a la cara que " la mama ha marxat en cotxe negre i que mama is coming soon"
També dono les gràcies al meu marit meravellós que sempre m´ha animat a viatgar i sempre m´ha donat la tranquil.litat que necessitava per no patir i poder marxar amb la total seguretat que tot estava control.lat.
Als meus dos homes de la meva vida, al gran i al petit, gràcies!




6 comentaris:

cira ha dit...

Que xulo! Quina sort tenir una feina on et valoren i que t'omple...i una familia que t'acompanya en aquest camí. Enhorabona!

(un altre tema: tinc alguna consulta per tu...t'envio un mail!;)

Anònim ha dit...

T'admiro noia!! Em sembles molt valenta, mira. I felicitats per aquesta família maravellosa que has format i que tant et recolza en els teus projectes :))))

Anònim ha dit...

Oohh! Avui futbol, pizza i PlayStation! :)
--
Papa Modern

onavis ha dit...

Que bé que ho puguis compaginar tot!!
És molt important que ens sentim valorades i que poguem treballar en el que ens agrada: és positiu pels nens, per la parella i per nosaltres.
Disfruta!!!

Esther ha dit...

Enhorabona! No hi ha res com gaudir tant de la feina d'un mateixa i que tots et recolzin :-)

Caminem plegats ha dit...

Tunisia és molt maco a més a més... gaudeix-ho !!