dimecres, 25 de maig del 2011

Sola com una mussola

Sóc una mare que viu a molts quilòmetres de casa, exactament a 1146 km. i els nous amics que he anat fent a l'estranger durant aquests anys estan més interessats en anar a festes i discos que a emparellar-se i tenir fills. Així que de cop i volta la meva vida social a minvat considerablement. Sóc una persona molt sociable, no us penseu, amb amics dels de tota la vida, amics que vas fent a les feines on vas treballant, al gimnàs, etc. però ara que sóc mare m'he adonat que al meu cercle d'amistats, de nens, hi ha de ben pocs i mames amb qui compartir experiències i neguits encara menys.

Per una altra banda sempre he sigut una persona molt independent i he anat bastant a la meva bola i dono gràcies perquè hi ha un munt de coses desagradables que m'he estalviat com: les visites a l'hospital després de parir, els consells tontos dels familiars, els comentaris amb poc tacte de la gent que et trobes a les botigues, en fi, aquesta sèrie de coses que acaben de destroçar a una mare recent.

Així que com tot a la vida, hi ha dies que estic encantada de ser una mussola solitària i d'altres que voldria una mica de safareig social.

5 comentaris:

Mirashka ha dit...

Benviguda a la blogosfera!!! Noia, doncs ja saps, aquí tens un món per poder fer safareig! I no t'amoïnis que de seguida aniràs trobant d'altres mares al teu voltant per quan tinguis necessitat de veure que el que et passa a tu li passa a totes! Reconforta molt!

Una abraçada!

MamaModerna ha dit...

Gràcies per les teves paraules de benvinguda Mirashka.

Anònim ha dit...

A la blogsfera mai estàs sola, sempre hi trobes algú que passa (o ha passat) pel mateix que tu i et sents menys "bitxo raro" del que et pensaves :)

En el dia a dia acabaràs també envoltada de mares amb nens i podràs compartir també moltes coses, sobretot quan el petit comenci a anar a la llar d'infants o a l'escola.

Ens anem llegint ;) Una abraçada!!!

Esther ha dit...

Buenas,

Ja he vingut a fer la tafanera! :-)

Com diuen aquí les compis de ben segur que a la blogosfera no et trobaràs pas sola.

Ens anem llegint!

MamaModerna ha dit...

Ester i Esther, teniu raó. No fa ni una setmana que estic per aquí i ja noto la germanor i el bon feeling de totes vosaltres.