dimarts, 19 de juliol del 2011

Baby volador

El baby està aprenent a desplaçar-se! No, no, encara no es gira gaire, però ha començat a endinsar-se en el món de la mobilitat d'una manera molt curiosa. M'explico:

Aquest cap de setmana hem tornat a anar a la piscina i aquesta vegada ho ha gaudit molt més. La sorpresa és que ha deixat de ser un suro que no es mou i quan l'agafàvem pels braços ell solet movia les cames per avançar. Li feia molta gràcia perquè veia que quan es movia avançava cap on estava el seu pare i viceversa. Doncs des de llavors que no para de fer-ho i em refereixo fora de l'aigua. Quan l'agafem a braços per sota les aixelles ell comença a fer la bicicleta per voler avançar. Realment es pensa que pot nedar per l'aire! I s'emociona molt quan veu que quan ell fa la bicicleta la mama el va portant allà on vol.Em pixo de riure!

8 comentaris:

onavis ha dit...

Que bo!!! Clar, ell es due pensar que és una manera d'anar als llocs!! I veig que tu li segueixes el joc!!! Serà el primer nen que es pensa que es pot volar sense haver vist Superman!!

Erna ha dit...

un Indurain :)

Sol Solet ha dit...

jijiji...sí és genial la Marina també fa això que expliques, nosaltres diem que és com una carpa de riu, ho troba supergraciós!

Anònim ha dit...

Nedador-volador :)

Euphorbia ha dit...

Deu dir, aigua o aire, tot són fluids, doncs desplacem-nos-hi igual. Són la repera.
Tens un premi al meu blog.
Petons

MamaModerna ha dit...

Onavis, sí, sí ell està convençut que es mou ell sol. Jo li segueixo el rotllo a pesar de que agafar un nen per les aixelles que gairebé pesa 9 kilos i deixar espai entre mig perquè "camini" per l'aire no es gens fàcil. Acabo el dia baldada!

WIMBF, hehehe un Indurain en potència!

Sol Solet, quina gràcia que la Marina també ho faci!

Ester, nedador, volador, caminador ... per ell tot és el mateix, hehehe

Euphorbia, és molt curiós veure com va madurant el cervell humà! Quina ilu, gràcies pel premi.

Mirashka ha dit...

que mono!!!!!!!!! encara començarà a volar i et fotrà un susto!!!!!

Erna ha dit...

jajjja me ha encantado lo de WIMBF