dissabte, 30 de juliol del 2011

El meu primer premi

Erna de Pequeña Buda Islandesa, Euphorbia de Euphorbia Splendens i Mirashka de  Hi Veig Doble, m'han donat el meu primer premi. Quina il.lusió que totes vosaltres hagueu pensat en mi i em feu partícip d'aquest missatge tan maco: tu bloc me alegra y emociona el corazón. Que més es pot demanar?
 
Aquí us deixo les meves respostes al qüestionari del premi.

1. Per què vas començar a escriure el bloc?
 
Vaig començar a escriure el bloc perquè necessitava organitzar la meva ment, les meves idees i sentir que podia fer servir el cervell una altra vegada. Vaig pensar que seria més enriquidor escriure un bloc que perdre les hores enganxada a alguna sèrie o mirant el facebook cada dos per tres. Ei, i ha funcionat! La última serie que vaig veure acabar va ser Lost i des de llavors res més m'ha tornat a seduir com per a enganxar-me i el facebook ja no m'interessa gaire, ara el món de les mames blocaires em sembla molt més apassionant. 

2. Què et causaria més emoció i alegria a la vida? 
Amb els anys m'he adonat que quan desitgem una cosa a la vida, el que de veritat ens fa feliços és el camí que hem de recórrer per aconseguir-ho així que el que més desitjo és estar bé amb mi mateixa per continuar el camí i poder gaudir-ho com fins ara.  

3. Amb quina sensació et quedes quan escrius comentaris a d'altres blocs? 
Cada vegada que entro en un bloc tinc la sensació d'estar entrant a casa d'algú que encara que no conegui personalment ha decidit obrir la porta i deixar-me entrar. Com no puc portar flors o una caixeta de bombons i petar la xerrada, doncs fer comentaris em sembla la millor manera de formar part d'aquest petit safareig.  

4. Relata una anècdota divertida i alegre dels teus fills. 
Ara estem començant amb la alimentació complementària i veure les cares que posa quan tasta un aliment nou és molt divertit.  

5. Relata una anècdota que et va emocionar i fer plorar dels teus fills. 
Jo sempre he sigut de llàgrima fàcil i ara amb el baby encara ho sóc més. Recordo que m'emocionava molt les primeres vegades que el baby em mirava als ulls i reia.
Vull compartir el premi amb:

Núria de La Invasió Twin 

9 comentaris:

cira ha dit...

m'agrada la resposta dels comentaris! Jo també em sento una mica així.

Euphorbia ha dit...

Doncs mira, per ser el primer premi l'has rebut per triplicat, no està malament.
Jo estic pensant en esborrar-me del facebook, també em sembla una gran pèrdua de temps i gairebé ni hi entro.
M'agrada molt la contestació a la segona pregunta.

conxi ha dit...

Doncs jo després de Lost només he seguit "Danys i perjudicis". I del Facebook també em vaig desconnectar i no el trobo pas a faltar.
Petonets!

onavis ha dit...

Quina llàstima que no ens poguem portar bomboms! Però tens raó, els comentaris són una mica això!

Jo no tinc facebook, va haver una temporada curta que em sentia rara perquè tothom en tenia. Ara, veig com tots s'esborren!

Ira ha dit...

Moltes gràcies per pensar en mi, vaig a penjar-lo ara mateix i felicitats per aquest primer premi per triplicat. Abraçades!!

Erna ha dit...

em semblat que t´ha caigut un altre premi :)

Sol Solet ha dit...

Sí noia, costa molt reorganitzar-se el cap després del part!

Mirashka ha dit...

tens raó, el bloc actua com una mena de terapia per posar en net el que pnesem. M'agrada molt el que dius a la segona resposta! Que el camí sigui llarg i ben bonic!!!

MamaModerna ha dit...

Anna, gràcies.

Euphorbia, per mi el facebook es útil per pujar alguna foto i la gent està al dia de les nostres aventures, però trobo com diu el meu marit que es: cada loco con su tema.

Conxi, em desdic una mica amb això de les sèries. he vist un parell de capítols de breaking Bad i m'està agradant ... ai quin perill que tinc.

Onavis, sí que es raro sí que no tinguis facebook. Et felicito per aguantar com una campiona!

Ira, my pleasure!

Erna, gràcies pel premi

Sol solet, de vegades tinc dubtes de si tornaré a ser la d'abans ...

Mirashka, gràcies guapa.