diumenge, 31 de juliol del 2011

El meu segon premi

L'Erna de Pequeña Buda Islandesa m'ha donat un premi preciós a Me gusta tu mentalidad. La foto és un quadre del seu marit que és tot un artista i fa coses així de boniques. Si voleu veure més coses seves, aquí podeu tafanejar la seva pàgina web.
Moltes gràcies Erna per aquest premi. Em fa molt contenta que t'agradin les coses que escric i que et sentis identificada amb algunes de les meves situacions. Aquí van les meves respostes a les preguntes del premi.

1. Una cançó que t'emociona i el motiu.

Your Song, versió de la peli Moulin Rouge. Va ser la cançó amb la que vaig entrar a l'església el dia de la meva boda.

2. País on t'agradaria viure si poguessis escollir i el motiu.
Ui, ui, ui, no se si estic en condicions mentals per respondre a aquesta pregunta. Com ja sabeu visc fora de Catalunya i no se perquè, però el còctel maternitat, hormones i que ja m'estic començant a ensopir dels anglesos, tot plegat fa que miri la vida a Catalunya amb una mica de nostàlgia i pensi que com a casa no s'està enlloc.. també he de dir que després quan vinc uns dies de visita, de seguida "m'agobio" i tinc ganes de tornar a la meva vida anglesa.. com veieu la ment humana és molt complicada.
Jo seria feliç vivint en qualsevol lloc que tingués clima estiuenc tot l'any, una platja a ben aprop, estil de vida tranquil i menjar de bona qualitat.

3. Com et descriuries en 5 adjectius.
Només cinc no dona per gaire, aixi que diré 5 de bons :-P
Positiva, assertiva, empàtica, divertida i tiabonaquet'hicagues (això ultim és mentida però ja he dit que sóc molt positiva, oi)

4. Alguna vegada algú et va dir com seria el teu futur?

Sí que ho van fer i millor m'ho podia haver estalviat, la veritat. Va ser quan estava en plena adolescència i evidentment era una persona molt insegura i algunes coses de les que em va dir, em van condicionar i em van fer estar neguitosa una bona temporada.

5. Un objecte que sigui important per tu i el motiu.

Pot sonar una mica cursi, però li tinc especial "carinyo" a l'anell de compromís que em va regalar el meu home, perquè me'l va regalar en un moment que econòmicament anàvem justets, perquè me'l va fer un joier de forma artesanal i és una peça única i perquè me'l va donar de la manera més bonica que ho podia haver fet. Ell va arribar tard aquell dia, jo ja estava dormint i em va posar l'anell mentre dormia i quan em vaig despertar me'l vaig trobar posat al dit. Priceless moments!

6. El teu perfum preferit.

No sóc gaire de portar perfums i ara amb el baby encara menys. M'agrada que el baby olori el meu olor corporal. Ei que em dutxo cada dia i em poso desodorant, no us penseu coses rares, hehehe.

7. D'on creus que ve la sort?

Per mi la sort és una habilitat que tots tenim a dins però com tot a la vida s'ha de treballar per anar-la polint i saber treure-li profit. Aquesta habilitat fa que puguem transformar moments difícils de la vida en noves oportunitats o canviar una mala actitud que ens domina per una de més positiva i així fer que les coses bones s'acostin a nosaltres. Al final l'objectiu és trobar el camí cap a la felicitat, oi? Doncs aquí no val ni ser milionari, ni tenir tots els contactes laborals del món. La sort-felicitat sempre es troba a l'interior.

He de passar el premi a 7 persones, però com que crec que no tinc tantes amigues blocaires i com que vull passar el premi amb tot el "carinyo" amb el que l'he rebut, doncs al final he escollit a les següents.


A Sol Solet, perquè les dues acabem de començar el camí de la maternitat i sento que vivim moltes situacions a la vegada.
A Esther de Petit Calaix, perquè m'encanta el seu sentit de l'humor, especialment els seus comentaris. Té una forma d'expressar-se que sempre em fa riure.
A Euphorbia,
perquè m'agrada molt els temes dels que escriu i com els enfoca.

8 comentaris:

Erna ha dit...

jejeje m´han agradat molt les respostes, em passa el mateix amb catalunya... l´anyoro molt pero despres estic allà al cap d´uns dies n´estic tipa :)
Estic totalment d´acord amb les noces premiades, m´agraden molt el seus blogs :)

onavis ha dit...

Nena, que xulo devia ser casar-se amb aquesta canço!!

cira ha dit...

Aix, jo també sóc de les de fora...però potser no sóc tant lluny perquè no m'enyoro gaire! Ara, això sí, l'estiu el passo al Mediterrani, peti qui peti! :)

Sol Solet ha dit...

Moltes gràcies pel "premit" guapa!! sí jo també sento que vivim les mateixes situacions i ara et diré més:
· Quan em vaig casar també va sonar Your Song a la cerimònia.
· Jo també em descric amb els 4 primers adjectius que et descrius tu.
· Tampoc sóc de perfums i també m'agrada que la peque ensumi la meva olor corporal (neta, eh!)

Bé, si algún dia ens coneixem "face to face" o ens caiem genial o no ens suportem ;)

Euphorbia ha dit...

Moltes gràcies pel premi i me n'alegro de que t'agradi el que escric. És molt maco el dibuix i les preguntes són interessants, m'apunto per a contestar-lo quan torni a pujar la persiana del meu blog al setembre... tinc un més per a pensar els 5 adjectius, buff, això em costarà.
Petons

Mirashka ha dit...

m'ha encantat, i de cursi res!!! Moulin rouge va ser la primera peli que vaig anar a veure amb el meu marit i li tinc molt de carinyo. Ostres, lo de la sol solet i tu fa por eh... ;)

Esther ha dit...

Ooooh! Moltes gràcies maca :)

Caram el teu marit, eeeh? Quin nivell! Això si que és donar una sorpresa.

MamaModerna ha dit...

Erna, és complicat això de sortir a viure fora, perquè llavors descobreixes nous plaers de la vida, com és el cuquet a la panxa en començar en un lloc nou, nova casa, nou barri, conèixer gent nova, menjar coses diferents, nova feina ... tot això t'enganxa.

Onavis, sí va ser molt emotiu.

Anna, jo tampoc perdono un estiu lluny del mediterrani

Sol Solet, QUE FOOOORT! M'has deixat sense paraules. Ara encara tinc mes curiositat de conèixer-te!

Euphorbia, aquí estarem quan tornis!

Mirashka, la meva primera peli amb el pare del baby va ser un trunyo trunyete, encara riem quan recordem la "cita desastrosa"

Esther, sí són d'aquelles coses que recordes tota la vida