dijous, 27 d’octubre del 2011

Busco una motxilla pel baby

Porto uns dies donant mil voltes per diferents botigues i mirant per internet per tal de trobar una motxilla pel baby per la guarderia. Serà la seva primera motxilla i em nego a comprar una que sigui de promoció de pel·lícules Disney o amb dibuixets del tipus Bob Esponja. És per això que havia pensat que potser alguna mare costurera es voldria oferir per fer-me una motxilla i jo amb molt de gust li pagaria. No m'importa el disseny i els colors, només vull que estigui fet amb molt d'amor, bona qualitat i un disseny pràctic per penjar la bossa sense problemes i obrir-la i tancar-la fàcilment. M'agrada la combinació de colors clarets del tipus gris, verd i blau i els detalls infantils, però insisteixo que si l'artista té algun altre disseny al cap estic oberta a tot tipus d'oferiments.
Si coneixeu d'alguna persona que li interessi i em pugui fer una motxilla en les properes dues setmanes, si us plau, correu la veu.

Gràcies :-)

9 comentaris:

Esther ha dit...

Ja m'agradaria ja ajudar-te però sóc nul·la jeje! Que tinguis sort.

L'Andreu i en Biel han dut les que portaven tots els nens de l'escola bressol. Allà no hi ha cap "reglamentària"?

Euphorbia ha dit...

ui, no et puc ajudar. Encara que m'apanyo cusint algunes coses això de fer una motxilla em supera.
És cert que és gairebé impossible trobar una motxilla que no sigui d'un personatge de dibuixos. Jo, sincerament, vaig sucumbir tan l'any passat com aquest, això sí, el Bob Esponja a casa meva no entra, ni en format motxilla ni a la tele ni enlloc.

cira ha dit...

Nosaltres vam comprar una a l'Imaginarum molt maca. De moment la hem fet servir poc però tenen uns dibuixos molt macos i els colors són blau, blanc i carbassa, crec i amb un dinosauri molt simpàtic. Ara, d'Imaginarium no n'hi ha a Londres, oi? Sort! si trobes algú que te la faci, que guai! Llavors penja una foto que la voldrem veure!

Mireia ha dit...

Ostres, doncs jo de cosir...res de res! :(
Però si et passes pel fòrum del Socpetit (http://forum.socpetit.cat) hi ha gent mooooolt manetes que sé que en fan!

silvia ha dit...

Sento no poder ajudar-te, jo de cosir no tinc ni punyetera idea!!! Jo també he vist les de Imaginarium i son molt xules ... Encara que a Londres no hi ha Imaginarium podries encarregar a algú que te la comprés i l'enviés a casa teva ...

MamaKoala ha dit...

Doncs jo tinc una màquina de cosir però tot just estic aprenent, és a dir que en això no puc ajudar-te... però sí que sé d'una pàgina de cosetes fetes a mà i materials per fer-les: etsy.com, no sé si la coneixes.
Jo he buscat 'bag' (no sé gaire anglès, potser hi ha una forma millor de dir motxilla) dintre de l'apartat handmade, després he donat a children i després a baby, i surten casi 6000!!! Potser trobes alguna al teu gust...

Anònim ha dit...

Uff!! L'agulla i jo no som gaire amigues... Jaja
El que sí conec són unes noies de Barcelona (bé, són 3 noies i conec una d'elles, la Cristina) que fan cosetes i tenen traça, el que no sé és si també en fan per encàrrec o només per "consum propi". De totes manres et deixo el link a la seva pàgina i ho pots preguntar:
http://cottonlin.wordpress.com

Volem veure aquesta motxilla!! :)

La Pantigana ha dit...

Ostres, gràcies per pensar en mi.
Jo m'adapto sempre al que necessiti el destinatari. Necessitaria saber exactament per a què es farà servir (l'esmorzar, roba de recanvi, no sé, inclús com vols que la porti penjada, el que se t'acudeixi que sigui important per a tu). Envia'm un mail a la.pantigana.pallaresa@gmail.com i en parlem amb més deteniment.
Una abraçada
www.arreboditcomunapantigana.blogspot.com

Roser ha dit...

Seguiré l´entrada, m´interssa veure una motxilla "feta a mà", perque en vull fer una pel meu peque i no sé per ón començar...