dissabte, 15 d’octubre del 2011

Casc protector

Ara que el baby comença a moure's (de moment  a l'estil comando) he pensat que havia d'investigar el mercat per trobar alguna cosa que em donés una mica de tranquil.litat. El baby ara està en la fase de arrastrar-se pel terra i girar-se i que passa? doncs que dona amb el cap en el parquet pensant-se que tot a la vida es tovet com el llit i la manta d'activitats. Se que amb una mica de temps ell aprendrà que el terra és dur i fa mal, però llavors vindran altres coses fins que domini l'equilibri i sàpiga caminar sense problema. Doncs bé, per passar aquesta etapa amb el menors d'ensurts possible, vaig comprar per internet un casc per a bebès que serveix de 7 mesos fins als 2 anys aproximadament. Ahir em va arribar el producte i estic encantada amb l'invent, a més és moníssim, oi?

 

12 comentaris:

Euphorbia ha dit...

Quina gràcia, això es la "chichonera" de vímet de tota la vida remasteritzada, oi?
Doncs mira, si et quedes més tranquil·la...
Petons

Sol Solet ha dit...

Deu estar molt bufó amb la "xixonera". Això es porta a Anglaterra?

cira ha dit...

Uau tindràs un peque super modern! jiji

Esther ha dit...

Ostres, la iaia del meu marit estava capficada en comprar-nos una ja per l'Andreu i mai la vaig deixar :-P

A mi és que em semblen horribles! Però mira, si a tu t'agrada i et serveix per quedar-te tranquil·la doncs ja està bé, oi?

MamaModerna ha dit...

Euphorbia, Sol solet, no tenia ni idea del que era una chichonera, però el sant Viquipèdia m'ho ha deixat clar.

"El señor Roc Vidal, conocido posteriormente como el Roc dels Gorros, era un cestero establecido en Bellvei (Baix Penedès) en la provincia de Tarragona, hacia el año 1800. Viendo que las criaturas cuando comenzaban a caminar se daban muchos golpes (cops) en la cabeza, ideó lo que se daría en llamar la gorra de cop. Este gorro de paja para proteger la cabeza de las criaturas llegó a ser tan importante en Bellvei que, con el tiempo, se crearon otros talleres, aparte del de Roc dels Gorros, en los cuales llegaron a trabajar hasta sesenta mujeres del pueblo."

Anna, el disseny sí que és modern sí.

Esther, potser és de les coses que compro i al final no faig servir gaire, però de moment avui ja ha frenat un parell de cops. No t'agrada? Però si el model és super mono. hihihi

onavis ha dit...

Ostres!!
Doncs a la meva segur que li hagués anat bé un d'aquests, perquè com tots els nens, se'n va fer més d'un de xixon!!

Entenc el teu patiment, ara bé, des de la distància et puc dir que no cal patir tant i que a base de cops també aprenen....

MamaModerna ha dit...

Onavis, tindré en compte el teu consell. Se que m'he de relaxar una mica...

Mirashka ha dit...

Hey que bo!!!! sembla un casc dels que porten els jugadors de hockey! Si és una xixonera (em smebla que en català es diu barret de cop o gorra de cop, o alguna cosa així) moderna!

sandra ha dit...

hola mama moderna.jo tinc una nena que te problemes a la pell i no pot rebre cops, magradaria saber on has comprat aquesta gorra. i si et funciona per cops a la cara.

MamaModerna ha dit...

Hola Sandra, si la teva nena té problemes a la pell no se si podria portar aquest gorra ja que està feta de porispan i tot i que té foradets per transpirar, al meu baby li fa suar una miqueta el cap. Crec que la gorra està dissenyada per frenar els cops del cap i no tant de la cara. Aquí et deixo el link de la botiga. Tan de bo trobis una solució per la teva petita, sort guapa!
http://www.thudguard-spain.com/es/index2.php?language=es

sandra ha dit...

gràcies per contestar-nos tan ràpid. ja hem fet la comanda,crec que sí que li pot funcionar,de moment estem probant que és el que li pot anar millor.Una abraçada desde girona.

Anònim ha dit...

si, es diuen gorres de cop però s'han anomenat de moltes altres maneres arreu de catalunya. Procedeixen de Bellvei i ja no se'n fan. Qui vol treballar la palla de sègol més de quatre hores per obtenir una gorra de cop i vendre-la per quatre cèntims? Hi ha una associació que en fa alguna per que no es perdin... semblen idéntiques a les d'abans, han aprés bé!!! Cercant per internet és fàcil trobar aquesta associació doncs té un web.
Salut a tots i petonets pels nens.