divendres, 21 d’octubre del 2011

Insomni i bebè de la Carla Bruni

Ho he d'acceptar noies, pateixo insomni. Fins ara ho estava emmascarant amb escuses del tipus, això és una mala nit, el baby m'ha desvetllat, però no, el baby és un sant que no diu ni muuu fins les 5 aproxidamament, llavors a partir d'aquesta hora plora una mica i si li poses el xumet ràpidament ell continua dormint. La que no dorm sóc jo! Em costa molt agafar la son tot i estar exhausta i a mitja nit em desperto i ja no puc tornar a dormir. Avui estava esmorzant a les 5.15! A veure si passem aquesta etapa de neguits pel tema de la guarderia i descanso, perquè ja començo a fer cara 5 anys més vella del que sóc en realitat!

Aquest matí ( a les 5 ), m'he assabentat que la Carla Bruni ha tingut una nena, que va ser un part programat i que el seu marit se'l va perdre perquè tenia una reunió amb la Merkel!

Jo ja suposo que el president de la República francesa té una vida pública i es deu a les seves obligacions, però faltar al part de la teva filla per una reunió per parlar de l'euro que tots sabem que no arreglarà res? Simplement indignant! Aquí em demostra la qualitat humana que té el senyor Sarkozy i com funcionen les prioritats dins del seu món de poder. 
El pitjor és com ho estan explicant els medis de comunicació "...el flamante padre regresó desde la ciudad alemana para estar junto a su esposa.",. Quin collons si a sobre serà un heroi. Que mínim que tornar un cop va acabar la reunió, no trobeu?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

A les 5 i algo ja esmorzaves???? Noia... Se't estan agafan més quebé els horaris anglesos... Jji
Parlant seriosament segur que ara que teniu guarde, i quan tot estigui al seu lloc, ben adaptats i tot, tornes a dormir plàcidament.

Lo del Sarkozi... Sense paraules... O sigui li programen el part a la seva senyora i ell es dedica aquell dia a fer reunions amb la Merkel... En fi, suposo que el seu món és molt diferent del que és el meu, però tant???

MamaModerna ha dit...

Ester, sí nena, les nostres vides són molt diferent de la seva. Jo seria incapaç d'enamorar-me d'un paio així, per molts calers que tingués!
A veure si torno a dormir!

Sol Solet ha dit...

Aix l'insomni! es passa malament, jo la setemana abans de anar a treballar i la primera setmana de treballar etava amb molt d'insomni però ara dormo com un tronc!

En Sarko, deu ni do! tot ell és un personatge que tela! i la Bruni que va de santeta i és una largarta de cuidado!! aix! la gent es pensa que reinventant-se són una altre persona però no saben que no som uns ignorants i que tenim memoria!

Esther ha dit...

Mare meva, a les 5h estic jo intentant que en Biel es torni a dormir i em sembla que no poden estar ni els carrers posats a aquelles hores!

Això de la Bruni i el Sarkozi no és res més que una dona que ha mirat la butxaca i se l'ha assegurat amb una panxa i un tio al que se li ha posat una dona maca al davant i ha perdut el nord. Potser m'equivoco, eh¿? Però a mi em dona aquesta sensació i per tant penso que segurament a ella li dona bastant igual que el marit hi sigui o no.

Ell parlant d'euros i ella comptant-los jaja! :-)

onavis ha dit...

Jo també hi he pensat en això de la Bruni....
A La Vanguardia ensenyen la foto de com el Sarkozi va a visitar-los durant una hora a la clínica, i hi va amb tot de documents per revisar sota el braç, o sigui que poc temps de calma haurà tingut....
No sé, com diuen algunes compis, em sembla que a la Bruni tampoc li importa gaire que hi sigui o no.....
En fi!

Euphorbia ha dit...

Benvinguda al club de les insomnes. Jo a la nit caic rodona però abans de les 6 ja no dormo més i ara encara pitjor, fa dies que ja estic desperta a 3/4 de cinc i sento el despertador d'un veí, cada cop pitjor.
Aquesta gent són tan en una altra òrbita que crec que els seus comportaments són inanalitzables si és que aquesta paraula existeix.
Petons

Buen ratito ha dit...

hola guapa,
per sort jo soc com una marmota, sinó fos per la camara no m'enteraria si la nena plora o es desperta... respecte al Sarkozy, el poder acapara a les persones, deu ser més important per ell que no pas un fill, i segons he llegit va tornar ràpid perquè no volia que es deteriores més la seva imatge respecte al poble frances.

MamaModerna ha dit...

Sol solet, suposo que són els canvis i els neguits els que no ens deixen descansar com cal.
Suposo que aquest dos són "tal para cual".

ESther, sí fa una mica de cosa, aixecar-te amb aquell silenci..
No em puc imaginar una dona que vulgui parir sense el recolzament del seu home... seran d'un altre planeta?

Onavis, això és un exemple més de com manipulen els mitjans de comunicació. Haurem d'ensenyar als nostres petits a llegir entre línies, a qüestionar-se tot el que veuen a la tele ... una mica trist penso

Euphorbia, al final haurem de recórrer a la pastilleta màgica i acabarem com la Carmina Ordoñez, es broooooma!
Gent d'un altre planeta.

Noe, quina sort això de dormir tan bé.
Un parell d'impresentables, mare i pare. Pobre nena el que li ha tocat :-P