diumenge, 30 d’octubre del 2011

Maleït canvi d'horari

Mai m'ha agradat la sensació d'estar a mitja tarda i que tot estigui fosc com si fossin les 11 de la nit.
A Londres es nota molt el canvi de temperatura segons si és de dia o de nit. Els dies que veiem el sol, encara que sigui de manera molt lleu, quests rajos que es colen amb tanta humilitat fan que el vent no bufi tan fort i que la teva cara agraeixi cada raig de llum que es cola pels porus de la pell. Sembla una cosa mística i tot, oi? Doncs així és com acabes valorant les coses quan no les pots gaudir sempre que voldries.
Ara amb el canvi d'hora aquestes oportunitats de gaudir d'una mica de llum encara s'escurcen més i cada dia tindrem uns minuts menys de llum. Avui per exemple, el sol es posarà a les 16.39 hores, això vol dir que a les 17.30 ja serà fosc completament.
I si jo ho porto malament, com encaixarà aquest canvi un bebè de 9 mesos? Pobre baby, el seu passeig de la tarda es convertirà de cop i volta en un passeig per terres de Mórdor.
This is England my friends.


Nota: Avui a les 17.13 hores era totalment fosc.

13 comentaris:

MamaKoala ha dit...

Uf, a mi els canvis d'horari tampoc m'agraden, i especialment aquest, que amb l'horari d'hivern a la tarda no veus el sol!! I si pel que dius a Londres és pitjor, quina depressió!!

Jajaja, molt bo lo del "passeig per terres de Mórdor"!!

Anònim ha dit...

Un rotllo això de que es faci de nit tant d'hora :(
La veritat és que els nens van descolocats uns dies.... però s'adapten, ja ho saps. Si s'ha d'anar a passejar sent fosc i negre i tapats fins al cap de munt, doncs s'hi va... Quin remei!

Mireia ha dit...

Argh! Jo odio el canvi d'horari! Aquí no es fa fosc tan aviat però és un rotllo sortir quan el sol es mig amaga a fer el tomb! A més a més, no n'acabo de veure la utilitat...en fi...

MamaModerna ha dit...

MamaKoala, A Londres és una mica pitjor sí...

Ester, tens raó ells s'adapten a tot, a veure si m'ho fico al cap d'una vegada, jo sempre patint...

Mireia, jo tampoc li trobo la utilitat.

Euphorbia ha dit...

Que a la tarda es faci fosc tan d'hora és depriment, i d'aquí a unes setmanes encara més.
Cada any es parla si això és realment útil o què. No ho sé.
Petons

Esther ha dit...

A mi tampoc m'agraden gens els canvis d'horari! Quan tens fills no es pot fer fosc a les 18h perquè et treuen mitja vida. De tota manera com diu alguna de les noies, ells s'acaben acostumant. Nosaltres ho patim més jeje!

MamaModerna ha dit...

Euphorbia, la idea inicial de fer quest canvi d'hora era per estalviar electricitat en quan a il·luminació i Espanya en concret s'estalviava el 5%, però clar no tinc clar que s'hagin fet estudis gaire recents sobre el tema, perquè avui en dia el que s'estalvia d'il.luminació segur que es gasta en calefacció. Ja hi ha països com Rússia que han decidit deixar de fer el canvi d'hora d'hivern. Perquè al final que és mñes important un 5% bastant dubtós o que la gent estigui més feliç amb ganes d'aprofitar més el dia, de sortir, de COMSUMIR a bars i botigues...

MamaModerna ha dit...

Esther, tu ho has dit, tens la sensació que et treuen mitja mida. Què diferent que es veu tot quan tens fills oi?

Sandra Duran ha dit...

Uau, a les 16:30 es pon el Sol? No m'ho puc imaginar....quin hivern més dur...Els babies però, crec que s'adapten més facilment que nosaltres ;)

Sandra Duran ha dit...

Uau, a les 16:30 es pon el Sol? No m'ho puc imaginar....quin hivern més dur...Els babies però, crec que s'adapten més facilment que nosaltres ;)

Mirashka ha dit...

Doncs jo abans era de les que m'agradava que es fes fosc aviat, em donava sensació de tardor. Igual que m'agradava que de cara a l'estiu es fes fosc tard, que hi ahagués aquesta alternança, com per marcar encara més les diferències. Però des que tinc a les nenes odïo que a les 6 ja es faci fosc i com tu dius paseejar per Mordor!

silva ha dit...

Doncs a mi tampoc m'agraden gens els canvis d'horari!!! I la veritat és que és cert que els peques s'adapten a tot, però als meus tres o quatre dies dolents no els hi treu ningú (encara avui el petit va amb l'hora d'estiu, s'aixeca molt aviat al matí i després a mitja tarda està que no s'aguanta!!!)

MamaModerna ha dit...

Sandra, sí és bastant durillo. Menys mal que ara comencen a il.luminar els carrers de Nadal i això dona una mica de vida. Sí, sí, ja hi ha carrers il.luminats. Aquí van per feina.

Mirashka, amb nens la vida és veu totalment diferent. Ens haurem d'adaptar :-)

Silvia, a veure si agafeu el nou ritme ràpid. ànims