diumenge, 8 de gener del 2012

Amic invisible

Acabem d'arribar a casa i tot just obrir la porta m'he trobat un sobre sospitós i de seguida he pensat que segur que era el meu amic invisible. Quan he tret el sobre hi havia aquest paquetet petit que no pesava gens i tampoc feia cap soroll, així que no tenia ni idea de quin podia ser el regal.


Quan l´he obert m´he trobat amb aquest super barret pel baby. PRECIOS! La foto no fa justícia perquè al natural encara és més maco.


També hi havia un sobre amb un missatge personal i dins un detallet per mi. Mireu, mireu quines arracades més xules. Demà mateix les estreno, així començaré el primer dia d'oficina sentint-me ben guapa.


Moltes gràcies Sam, estic encantada amb els regals. No coneixia el teu bloc, http://sam-diariodemama.blogspot.com/ però ara mateix em faig seguidora teva per estar al dia del petit Piratilla i les seves aventures.

6 comentaris:

sam ha dit...

Muchas gracias!!! me alegro de que te haya gustado, está hecho con mucho cariño, espero que lo disfruteis, un besito!!

MagArt Studio ha dit...

Preciosos aquests regalets. Els barret gatet és una monada i aquestes arracades són molt originals. Molt bona feina feta i es veu que és amb molt de carinyo.
Petonets

conxi ha dit...

Volia desitjar-te una bona tornada al curro!! A mi em va costar una mica tornar a agafar el ritme però ja se sap, amb adolescents hormonats les coses poden no ser fàcils!!! Ànims i petonets!

Sol Solet ha dit...

Molt xulo el teu amic invisible! Com ha anat el primer dia? Encara ets viva? ;P

MamaModerna ha dit...

Sam, muchas gracias guapa. Estoy encanatda con los regalitos :-)

MagArt Studio, has vist quin super amic invible que tinc? Hi ha mames amb molt de talent! Petons

Conxi, estic molt cansada però el dia ha anat molt bé. El pitjor és la tornada perquè des de que surto de la feina fins que arribo a la guarde, aquesta estona se'm fa eterna.

Sol solet, gràcies. Estic morta però molt contenta de tornar a treballar.

La Pantigana ha dit...

Enhorabona pels regals... ara t'afegeixo al resum de l'amic invisible.