divendres, 6 de gener de 2012

Ja s'acaben les vacances

Fa molts dies que som per Catalunya gaudint de les primeres vacances de nadals amb el baby i tot i que hem tingut dies dolents degut a la bronquitis que va agafar, al final es va recuperar i vam poder seguir el ritme de dinars maratonians amb la familia i els amics.
Moltes coses han canviat en aquests dies que portem aqui, el baby ha apres a gatejar a quatre grapes i tambe ha apres a enfilar-se pels llocs, ha fet 11 mesos en terres catalanes, li han sortit mes queixals ( en total 8 dents i 3 queixals), ha apres a fer moneries quan li demanes, ja fa petons, saluda, canta movent les mans, diu que no amb el cap, fa petarretes, xiscla de felicitat i senyala amb el dit. Vaig venir a Catalunya amb un nen i marxare amb un totalment diferent.
Diumenge ja tornem cap a Londres i dilluns es el gran dia en el que comencem una nova etapa, l'etapa en que la que jo tornare a treballar durant 3 dies a la setmana i sabeu que? Que tinc ganes de tornar a treballar! No hassse falta desssir nada masssss.

10 comentaris:

Esther ha dit...

Aiiii és que els aires catalans són molt bons jeje! :-) Que bé que tornis tan animada a la feina. Segur que t'anirà molt bé. Ja ens passaràs el parte del retorno.

MamaModerna ha dit...

Esther, a Catalunya es viu de conya, de veritat ho dic, bona gent, bon menjar, bon clima... Fa uns mesos no volia tornar a treballar, pero ara amb lo ben adaptat qu esta el baby a la guarde, ara soc jo la que tinc ganes de tornar al mon dels adults. Penso que aquest 3 dies a la setmana de feina m'aniran molt be per carregar piles

Sol Solet ha dit...

T'entenc perfectament, jo estava igual quan vaig tornar a treballar, em feia pena deixar a la peque però també tenia la necessitat de relacionar-me amb un món adult. Segur que anirà genial!!

Sembla mentida com canvien els nens de sobte, començen a fer moneries i tu al·lucinada de tot el que ha progressat! Felicitats al baby pel mesaniversari i aquests grans progressos!

LaPantigana ha dit...

M'alegro que el peque es recuperés.
Per cert, has rebut el regal de l'amic invisible? Envia'm un mail sisplau

Esther ha dit...

Sí, adonar-te que no només saps parlar de bolquers i farinetes t'ajuda a tornar una mica al món adult jaja! :-))

onavis ha dit...

T'anirà bé, i més si només són tres dies!
Ja ens explicaràs!

MamaModerna ha dit...

Sol solet, com creixen els nostres petits, oi? Ja anire explicant que tal aixo de tornar a treballar, de moment em fa ilu pel fet de tornar a tenir una mica de llibertat.

Pantingana, tan bon punt arribi el regalet t'ho fare saber. Com hem estat tants dies a Catalunya podria ser que hagues d'anar a buscar-lo a correus. Et mantindre informada. Gracies per preguntar.

Esther, segur que al principi no se ni de que parlar, hihihi.

Onavis, 3 dies em sembla equilibrat per tots. Si hagues hagut de deixar al peque cada dia de la setmana a la guarde tot el sant dia, potser no esatria tan contenta de tornar a la feina.

Euphorbia ha dit...

Quan es pot treballar a un ritme que permeti estar també amb els fills és un alliberament, al menys per a mi ho va ser, poder trencar una mica amb la rutina maternal i tornar a formar part de "otros mundos".
Petons i bona tornada.

Ester ha dit...

Me'n alegro que hagueu pogut gaudir, finalment, de les vostres vacances de Nadal.

Bona tornada a les rutines!! Jo també penso que va bé tenir una estona de desconexió, encara que sigui anar a treballar... Va bé tenir "converses d'adult"

cas ha dit...

genial, al final li va sentar la mar de bé estar per Catalunya. Deu ser molt divertit quan comencen a fer moneries. I poder treballar tres dies, és el que tu dius, segur que carregues piles i arribes a casa encara amb més il.lusió de veure el petit