divendres, 6 de gener del 2012

Ja s'acaben les vacances

Fa molts dies que som per Catalunya gaudint de les primeres vacances de nadals amb el baby i tot i que hem tingut dies dolents degut a la bronquitis que va agafar, al final es va recuperar i vam poder seguir el ritme de dinars maratonians amb la familia i els amics.
Moltes coses han canviat en aquests dies que portem aqui, el baby ha apres a gatejar a quatre grapes i tambe ha apres a enfilar-se pels llocs, ha fet 11 mesos en terres catalanes, li han sortit mes queixals ( en total 8 dents i 3 queixals), ha apres a fer moneries quan li demanes, ja fa petons, saluda, canta movent les mans, diu que no amb el cap, fa petarretes, xiscla de felicitat i senyala amb el dit. Vaig venir a Catalunya amb un nen i marxare amb un totalment diferent.
Diumenge ja tornem cap a Londres i dilluns es el gran dia en el que comencem una nova etapa, l'etapa en que la que jo tornare a treballar durant 3 dies a la setmana i sabeu que? Que tinc ganes de tornar a treballar! No hassse falta desssir nada masssss.

10 comentaris:

Esther ha dit...

Aiiii és que els aires catalans són molt bons jeje! :-) Que bé que tornis tan animada a la feina. Segur que t'anirà molt bé. Ja ens passaràs el parte del retorno.

MamaModerna ha dit...

Esther, a Catalunya es viu de conya, de veritat ho dic, bona gent, bon menjar, bon clima... Fa uns mesos no volia tornar a treballar, pero ara amb lo ben adaptat qu esta el baby a la guarde, ara soc jo la que tinc ganes de tornar al mon dels adults. Penso que aquest 3 dies a la setmana de feina m'aniran molt be per carregar piles

Sol Solet ha dit...

T'entenc perfectament, jo estava igual quan vaig tornar a treballar, em feia pena deixar a la peque però també tenia la necessitat de relacionar-me amb un món adult. Segur que anirà genial!!

Sembla mentida com canvien els nens de sobte, començen a fer moneries i tu al·lucinada de tot el que ha progressat! Felicitats al baby pel mesaniversari i aquests grans progressos!

La Pantigana ha dit...

M'alegro que el peque es recuperés.
Per cert, has rebut el regal de l'amic invisible? Envia'm un mail sisplau

Esther ha dit...

Sí, adonar-te que no només saps parlar de bolquers i farinetes t'ajuda a tornar una mica al món adult jaja! :-))

onavis ha dit...

T'anirà bé, i més si només són tres dies!
Ja ens explicaràs!

MamaModerna ha dit...

Sol solet, com creixen els nostres petits, oi? Ja anire explicant que tal aixo de tornar a treballar, de moment em fa ilu pel fet de tornar a tenir una mica de llibertat.

Pantingana, tan bon punt arribi el regalet t'ho fare saber. Com hem estat tants dies a Catalunya podria ser que hagues d'anar a buscar-lo a correus. Et mantindre informada. Gracies per preguntar.

Esther, segur que al principi no se ni de que parlar, hihihi.

Onavis, 3 dies em sembla equilibrat per tots. Si hagues hagut de deixar al peque cada dia de la setmana a la guarde tot el sant dia, potser no esatria tan contenta de tornar a la feina.

Euphorbia ha dit...

Quan es pot treballar a un ritme que permeti estar també amb els fills és un alliberament, al menys per a mi ho va ser, poder trencar una mica amb la rutina maternal i tornar a formar part de "otros mundos".
Petons i bona tornada.

Anònim ha dit...

Me'n alegro que hagueu pogut gaudir, finalment, de les vostres vacances de Nadal.

Bona tornada a les rutines!! Jo també penso que va bé tenir una estona de desconexió, encara que sigui anar a treballar... Va bé tenir "converses d'adult"

cas ha dit...

genial, al final li va sentar la mar de bé estar per Catalunya. Deu ser molt divertit quan comencen a fer moneries. I poder treballar tres dies, és el que tu dius, segur que carregues piles i arribes a casa encara amb més il.lusió de veure el petit