divendres, 27 de gener del 2012

Escalfant motors per el gran dia. 1 ANY!

Estaré uns dies donant la tabarra amb un tema que em té el cor robat i els nervis a flor de pell i és que el baby està a punt de fer 1 ANY! Quin moment més emocionant. Realment torno a sentir la il.lusió dels aniversaris igual que quan jo era petita, amb al diferència que ara el protagonista és el petit baby i jo l'encarregada de fer-li una super festa i un super pastís d'aniversari.
Els preparatius de la festa van bastant bé, les decoracions les vaig comprar per internet i em van arribar fa un parell de dies i el menjar serà un pica pica berenar sense masses complicacions .
Les proves que he fet amb l'ou i els cítrics aquests dies han anat bé, sembla que el baby tolera perfectament l'ou i les taronges, així que tinc via lliure per fer el pastís que volia fer, recepta 100% anglesa amb decoracions 100% inventades per mi. Hi haurà reportatge fotogràfic detallat, of course.
L'entrenament que li estem fent al baby aquests dies també comença a donar resultats. Sí, sí estem entrenant al baby (com fem totes les mares suposo) perquè aprengui a dir que té un anyet i faci 1 amb el dit i també li canto la cançó del "happy birthday" perquè es vagi familiaritzant i no s'espanti quan li cantin 10 persones a la vegada. L'única cosa que no hem fet ha sigut ensenyar-li a bufar l'espelma, glups, és que ja no dono per més.
Ahir vam anar a comprar les seves primeres sabates. Per fi he trobat unes on hi caben els seus peus molsuldets, ja que no hi havia hagut manera de trobar res suficientment ample per ell. Fa servir la talla 4 uk, que a Catalunya seria la 20 1/2 aproximadament, però ha de ser amb mitjó prim, perquè sinó no li entren.
Doncs sembla que ja està tot a punt per el gran dia.
Aviat crònica de la festa i entrada detallada del seu cumplemes, ui, hauria de de dir CUMPLEANYS.

2 comentaris:

morgane ha dit...

Tens raó, tots els aniversaris dels nostres fills són molt importants per a les mares, però sobretot el primer. El primer aniversari és inoblidable. Suposo que perquè tens molt recent encara el dia del seu neixement.

Que et vagi tot molt bé i tinguis sort amb l'entrenament del baby. Jo no ho vaig aconseguir i després ho he deixat córrer.

Esther ha dit...

Els dies dels aniversaris dels nostres fills són genials perquè a més també són els nostres aniversaris com a mares!

Quins nervis, eh? :-)