dimarts, 17 de gener del 2012

Li torno a donar al vici

Al tornar a la feina també he tornat a unir-me al "knitting club", és a dir al club de la mitja i el ganxet.
Som un grup de noies de la feina que ens reunim cada dimarts al migdia a la sala de reunions per dinar plegades i fer les nostres labors.
Aquests dies el club ha estat treballant en fer un mòbil de peixos per la meva jefa que està a puntet de tenir al seu bebè i quan m’ho van comentar, de seguida vaig voler participar però com jo sóc de les de ganxet, em va semblar que endinsar-me en el món de l'amigurumi (preneu nota d’aquesta nova moda!) amb un peix era un pèl massa complicat, així que vaig decidir fer el pop que veieu aquí sota.
Com no tenia massa marge de temps, vaig fer el pop el cap de setmana passat mentre cuidava al baby.
Sorprenentment amb el ganxet el baby no va intentar escalar per sobre meu  ni tampoc intentar treure’m el ganxet de la mà. Em va mirar, va tocar una mica la llana i com va veure que el tacte no molava, doncs va continuar jugant al costat meu amb les seves coses. Tan de bo passés el mateix amb el portàtil, que de seguida que el veu es torna boig per agafar-ho!
Alguna més s’anima a donar-li al vici?

19 comentaris:

cas ha dit...

la meva iaia vivia amb nosaltres quan jo era petita, i sempre cosia, feia ganxet i mitja, i jo més d'un cop en vaig voler aprendre, però mai vaig avançar gaire pq tinc poca paciència, de seguida ho vull veure tot acabat i no em surt bé. Però reconec que ha de ser xulo fer-ho pq segur que relaxa i fa molta il.lusió tenir coses fetes per una mateixa. El pop molt xulo!!

MamaModerna ha dit...

Cas, a mi també em ve l'afició de la iaia. Jo també sóc impacient per això faig coses petites.

Mirashka ha dit...

Que xulo!!!! noia, ha de ser xulíssim, però a mi ja se m'ha acabat el temps. Quan el recuperi no et dic que no, però em smebla que jo seria molt patosilla...

cira ha dit...

Sóc desastrossa amb aquestes coses (cosa de ser esquerrana, diuen ;) però m'encantaria...sou molt moderns a londres, trobo! ens has d'infomar de totes aquests noves modes, que també volem estar a la útima...jeje...petons.

MamaModerna ha dit...

Mirashka, el fet de compartir l'afició amb les noies del club fa que ens motivem unes a les altres a fer projectes, així és més divertit, però entenc que són coses que han de venir de gust fer i quan no es té temps doncs tampoc es tenen ganes.

Anna, sí, sí, els londinecs són molt moderns i els encanta recuperar les coses antigues, per això la ciutat està plena de botigues de roba de la iaia.

Sandra Duran ha dit...

T'ha quedat preciós!!! Potser un dia m'animo, mai he fet res de mitja o ganxet, però m'atrau molt. Serà qüestió de provar ;)

Anònim ha dit...

Sóc una negada amb la mitja, amb el ganxet encara faria alguna cosa. Recordo de petitona quan la iaia i la mama m'ensenyaven :)
El pop molt xulo!!

MamaModerna ha dit...

Sandra, tu fas coses molt xules, així que si t'animes amb el ganxet segur qeu te'n surts i amb nota, que ja em conec jo les teves febres creatives, ejem ejem

Ester, gràcies. Jo també tinc molt bons records de la meva iaia fent ganxet i cosint

Esther ha dit...

Uf! Jo tinc les mateixes habilitats amb les mans que amb els peus. Tot el que sigui treballar amb les mans se'm dona fatal no, el següent.

Recordo que fa anys ja vaig intentar això del ganxet i va ser un fracàs absolut així que aquestes coses no estan fetes per a mi.

Això sí, m'encanta el pop, eh? T'ha quedat ben maco!

MamaModerna ha dit...

Esther, on ses vist una profe que no sàpiga fer coses amb les mans, eings?

conxi ha dit...

Q xuli!! I és fàcil de fer?? Jo de ganxet en vaig fer de petita: punt alt i punt baix (segons la terminologia de la meva iaia). Però això és diferent...
La teva història em recorda a un llibre "El club de los viernes" o algo així!

Esther ha dit...

MamaM molt fàcil. Jo ensenyo com es fa però no ho faig jajaja!

MamaModerna ha dit...

Conxi, encara es porta la terminologia de la teva iaia, no et pensis.

Esther, aaaaahh, ara em queda tot clar. Tu sí que saps

Esther ha dit...

Jajaja! :-P

morgane ha dit...

T'ha quedat maquíssim el pop. Jo faig patchwork i punt de creu, tot i que ara ho tinc una mica arraconat. Espero tornar a enganxar-me el proper mes, quan acabi el curs de reciclatge que estic fent, la veritat és que és tant relaxant que quan estàs temps sense fer-ne ho trobes molt a faltar.

Aurelia La Xata ha dit...

que xulooo !!! i que paciéncia !!!

MamaModerna ha dit...

Montse, veig que tu també tens els teus vicis i que bé que ens ho passem!

Aurelia, gràcies. Per mi és entretingut així que tot acaba sortint :-P

MagArt Studio ha dit...

ÉS PRECIÓS!!!! M'agrada encara més, ja que imagino cada puntadeta feta i amb tot aquest carinyo que poses.... enhorabona, estic segura que li agradarà.
Quan el tinguis finalitzat, envia'ns una foto, ok?

MamaModerna ha dit...

MagArt Studio, jo sóc una amateur, aquí l'artista ets tu! Ja saps que m'encanten totes les joies que fas, ja tinc ganes de que el baby sigui una mica més gran per comprar-li un dels teus penjolls infantils, així que ja pots començar a crear la línia masculina... hihihi