diumenge, 15 de gener del 2012

Sembla que començarem bé la setmana

Els tres primers dies de feina i guarderia van anar mol bé tan pel baby com per mi. Tenim la sort que el baby s'ho passa molt bé a la guarde i gairebé no plora i així jo puc anar a treballar tranquil.la i amb il.lusió.
El dijous va ser molt xulo perquè tornàvem a estar junts, el baby va jugar amb les seves noves joguines de nadal i estava content de tornar a explorar el menjador de casa seva. El millor era que com ha après a seure sol, això li dona molta autonomia i estava feliç gatejant i seient, inclús ja intentava enfilar-se per sobre meu i el sofà.
Va arribar divendres al matí i la cosa ja es va torçar, el baby tenia febre. Com era divendres el vaig portar al metge perquè li fes una ullada i descartés les coses bàsiques: orelles, gola i pulmons. De vegades em pregunto a part de fer això que més fan els metges, perquè la conclusió va ser que no tenia res, només una orella una miqueta vermella i que si seguia amb la febre que li donés antibiòtic que ja em feia la recepta perquè no hagués de tornar. Indignant, oi? A Londres no fan la prova de si una malaltia és vírica o bacteriana, pel que si un nen té febre més de 5 dies, ja els hi donen antibiòtics i deixen que sigui el criteri de la mare el donar-los-hi o no. També va dir que si li hagués vist les dues orelles vermelles que ja li hagués donat els antibiòtics directament però que com només era una i molt poc la cosa era dubtosa. I tan dubtosa no trobeu?!?! En fi, que en temes de metges aquesta és la creu que ens ha tocat tenir, menys mal que tinc una pediatra privada per si necessito consultar qualsevol cosa.
La febre va seguir divendres i dissabte, així que ens hem passat des de llavors tancadets a casa. Avui ja no té febre i si tot va bé començarem bé la setmana i el baby anirà a la guarde i nosaltres a la feina. Toco fusta.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem que així sigui, i que comenceu la setmana fent vida normal.

Molt bó això de deixar al criteri de la mare si cal donar antibiòtics... Llavors, dic jo, tampoc cal anar al metge, no? Si al final tot queda en el teu criteri no cal anar a perdre el temps, oi?

Mirashka ha dit...

A veure si seguiu igual i demà tot va de primera!

Deu n'hi do el tema de l'antibiòtic, estic amb l'Ester en que on queda doncs el paper del pediatre? A mi el meu em va dir que si estaven encostipades era normal que tinguessin febre un parell de dies, i que l'anés a veure si durava més temps o si passava de 38-38,5. De moment, i toco fusta, no han sigut de febrades.

Una abraçada i lo dicho, bon començament de setmana!!!!

cira ha dit...

Aix, els metges...si el meu pediatre et sentís! que no vol que li donem a la nena ni dalsy per baixar la febre...diu que la febre és una defensa i només s'han de combatre els símptomes i comprovar que no hi hagi una infecció...(com veieu, em ser el discurs de memòria!).

Això del peque, ànims que segur que no serà res!

conxi ha dit...

Doncs per aquí la meva zona els antibiòtics també van a dojo. No m'agrada donar-li però si me'ls recepta el metge (ell ha estudiat i jo no!) i em diu que el peque té unes angines com pilotes de ping-pong o amb plaques de pus...doncs li dono i avall. I això de la febre com a defensa: jo també ho pensava i vaig gosar dir-ho un cop a l'infermera però em va respondre: "tu et trobes bé quan tens febre?" I la veritat és que prefereixo que em baixi! El què em cosola de quan està el nen pocho és que sé que és qüestió de dies que es posi bó de nou!Vagi bé!

Esther ha dit...

No et pensis que aquí els metges són massa diferents. Des que tinc l'Andreu que només que ens han diagnosticat "virus" per tot. Que vomita? és un virus. Que té febre? És un virus. Que no menja? És un virus! Toooot és un virus.

Per sort la de la mútua se'ls mira força bé però vaja, la senyora també és força "hippie" i també utilitza molt el meu bon criteri i anem servits, saps? perquè sóc una cagadubtes!

Espero que millori ben aviat!

Sol Solet ha dit...

Molt bé aquesta primera setmana!! llàstima però del divendres però ja se sap, guarderia=malalts.

Doncs jo ho trobo molt bé això que t'ha dit el pediatra, penso que ells et díuenquè té el nen i què has de fer però no oblidem que ets tu qui decideix o no medicar-lo, a més penso com el pediatra de l'Anna, la febre és una protecció que fa el cos i a no ser que tinguiuna febrada molt alta, per mi, s'ha de passar amb el mínim de medicació. Amb mi matexia també ho aplico, eh!!

Euphorbia ha dit...

Ara ja l'esteu acabant la setmana, és que vaig molt atrassada amb els comentaris.
Sembla que amb els antibiòtics al R.U. esteu funcionant com aquí fa anys quan ens en donaven cada dos per tres encara que no fossin necessaris...
espero que el Baby estigui molt millor.