dijous, 10 de maig del 2012

Varicel.la

El baby va començar amb febre el diumenge, una febre que no baixava per molt paracetamol que li donés. Llavors vaig pensar que aquest no era un altre virus misteriós que igual que venia marxaria, aquest virus ens deixaria un bonic record..
El dimarts vam anar al metge, ja sabeu, al metge-super-professional-de-
capçalera ( a Anglaterra els pediatres són especialistes i només els pots veure si et deriva un metge de capçalera, és a dir, que el nen ha d'estar molt xungo perquè l'acabi veient un pediatra). La metge va dir que no era res seriós ja que no tenia el pit carregat, ni infecció d'oïdes, ni coll irritat. Jo li vaig preguntar si podia ser varicel.la, perquè a la guarde del baby hi ha 18 casos. El metge-super-professional-de-capçalera em va dir que no era varicel.la perquè després de 3 dies de febre ja haurien d'haver sortit les ampolles.
Doncs bé,després de 4 dies de febre (avui ja no en té) el nen s'ha aixecat amb el cos ple d'unes butllofes mooolt sospitoses, una varicel.la en tota regla amb només 15 mesos!
Jo estic una mica dels nervis, perquè estic patint de veritat el que significa viure lluny i no tenir ajuda de ningú. El meu home ha de treballar i quan arriba a casa el baby ja dorm i jo estic massa cansada per sortir a airejar-me. No he pogut anar a treballar aquesta setmana. Passen els dies i estem tancats, presoners a casa amb un nen que va estar 4 dies de molt mal humor degut a les febres i ara ple de butllofes que piquen, ahhhh i a més a més els queixals que se suposa que han de començar a sortir a partir dels 2 anys, estan donant la tabarra ben donada... i fa 4 setmanes que plou, sí, sí 4! Què més és pot demanar?

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims bonica!!
Per sort tot passa, i si ja li han sortit els granets la cosa ja va a menys. Les coses mai venen soles, ja coneixem aquest Murphy... :s

conxi ha dit...

No demanis res més que segur segur que trobariem alguna cosa pitjor!!! Com diu l'Ester, ara tot anirà amunt i també sortirà el sol!!
Petonets!

onavis ha dit...

Ostres! Doncs quin mal tràngol! Espero que ara ja tot vagi a menys i, com diuen les companyes, aviat tot torni a la normalitat!
Ja veuràs com sí!

Irina ha dit...

Ostres noia... tard o dora crec que hem de passar per aquest moment, la simpatica varicel.la... pero crec que mai estem preparats del tot i sempre ve en mal moment! Molts anims i paciencia... (nosaltres encara no l'hem passat)

MamaModerna ha dit...

Ester, resistirem! :-)

Conxi, que surti ja homeeeee! hehe

Onavis, no se si tornarà tot a la normalitat aviat, el pare del baby no ha passat la varicel.la, així que ja estic esperant la part 2

Irina, tens raó mai és un bon moment pels amics els virus

Esther ha dit...

Wow, estic impressionada pel nivell dels metges allà on vius, eh? Mare meva, quina tela...

Quan els nens estan malalts és un rotllo noia però mira, tot el que passi de petit no ho passarà de gran que segurament seria pitjor!

T'he donat ànims? Jeje!

Muas!

SILVIA ha dit...

bufff quin panorama!!! El Jan la va passar de ben petit i ho vam passar fatal. Pensa que en uns dies tot torna a la normalitat... Ànims!!

MamaModerna ha dit...

Esther, ja veus quin nivell sanitari que tenim, menys mal que avui en dia existeix internet i el sentit comú.. A mi m'encanta quan vaig a Catalunya i les mares comencen les frases amb un " el meu pediatra diu...", ho trobo molt exòtic perquè jo no he vist un pediatra en la vida!

Silvia, sí, sí ja se que tot passa, ja començo a fer-me cinc cèntims de què va això de ser mare

Mireia ha dit...

Ostres, quina murga això del metge!
Pobret baby, espero que li passi aviat! El cosí del Guerau la va passar fa cosa d'un mes (amb 5 anys) i en 2 setmanes ja estava!
Una abraçada!

Mamaaaaine ha dit...

Ostres noia quin greu, pobrissó!!! No sé com va a Anglaterra l'elaboració de fórmules magistrals a les farmàcies. Però n'hi ha una que alleugera molt les picors de la varicel·la. És compon de glicerina, oxid de zinc, talc i aigua a parts iguals. Amb 25g de cada component en tens per a bastants dies. Això sí, el nen queda ben empastifat. Un petonàs!! Ah!!Li pots posar fins a 3 vegades al dia.

Rach ha dit...

Molts anims i paciencia! entenc perfectament el que expliques. Jo sempre que vaig al GP surto amb cara d'al.lucinada, son tan professionals....jiji

Entenc la sensacio de nen malalt, no poder anar a treballar, marit a la feina i tu sola sense ajuda.

Sobre la pluja, aqui a edinburgh ja he perdut el compte de les setmanes que porta plovent i la cosa no sembla que vagi a millor. Pero segur que el nen es comenca a trobar millor i aixo fara que t'animis, a pesar del mal temps.

una abracada

Mirashka ha dit...

Vaja noia, ànims, que d'aquí res us arribarà el bon temps, el baby es trobarà millor i mica en mica tot tornarà a estar bé!

Una abraçada!

MamaModerna ha dit...

Mireia, avui encara li estan sortint noves butllofes i fins que no s'assequi la última no el puc portar a la guarde, així que suposo que la cosa va per llarg. He trucat a la guarde i ja hi ha 20 casos comptant al baby!

Mamaaaaine, de moment tenim sort i només es rasca el cap. Gràcies per la recomanació de la crema. Aquí els hi donem crema de de "calamine" i un xarop per les al´.lèrgies (Piriton) que l'ajuda a dormir més profund i així no es rasca a la nit

Rach, com ens entenem eeeeh guapa! Per cert, no tens cap bloc?

Rach ha dit...

No tinc cap bloc, soc seguidora nomes i m'encanta. Soc mes de ciencies, jo!

Que es recuperi aviat el teu baby i bon cap de setmana

BCD ha dit...

Bns! Tinc una filla del 20 de gener de 2011, però la data possible de part era el 28 de gener, per tant, estem molt aprop! I he trobat el teu blog pq a la meva filla li han diagnosticat varicel.la! Et seguire a partir d'ara!

BCD ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.