divendres, 13 de juliol del 2012

Vacances+el baby ja parla!

Ja fa dues setmanes que estem de vacances per terres catalanes i encara ens queda una mes que la passarem a Menorca. Estic molt contenta d'assaborir l'estiu, el meditarreni, el bon menjar, la gent que ens estima i la sensació meravellosa d'estar a casa.
Estic totalment desconectada del mon virtual i crec que de tant en tant va molt be això de no tenir internet i poder-te dedicar a altres coses. Aquests dies a les nits estic llegint la trilogia "Cinquanta ombres de'n Grey+mes fosques+alliberades". Literatura eròtica per noies altament adictiva, perfecte per l'estiu!
El baby esta gaudint moltissim d'aquestes vacances i hi ha algunes novetats que he de comentar.... 

Vocabulari: ha fet un gran salt a nivell de vocabulari i ja diu les seves primeres paraules en català i angles. Ja m'imagino que d'aqui a ben poques setmanes ja dirà tantes paraules que em serà impossible recordar-me de totes, però ara per ara em fa molta il.lusio dir que aquestes son les primeres paraules del baby: 
Angles: hello, byebye, more, ball 
Català: mama, papa, iaia, pepe, el llum, porta, sabata, panxa, pitet, menjar, noooooo, llit, avio, bub-bub (fa el gos)

Dents: Portem unes nits regulars perquè al baby li estan sortint les puntes dels dos últims queixals que li quedaven per sortir! Si senyor, quan acabin d'arrencar aquestes ultimes ell ja tindrà el joc complet de dents! Les 20 peces amb 17 mesos, jo al.lucino!  

Malalties: Fa 2 setmanes que el baby no es posa malalt! Toco fusta, però des de que som de vacances que res l'ha afectat. Esta clar que a aquest nen li prova Catalunya.

Doncs això es tot per ara. De ben segur que tornaré amb energies renovades per afrontar el no-estiu de Londres i que el baby continuara aprenent un munt de coses. Visca l'estiu!
Ai per cert, perdoneu les faltes d'ortografia, es molt xungo escriure català amb un teclat angles i els correctors fan pena!

5 comentaris:

Mirashka ha dit...

Noia que be aquestes vacances! Home, no pots comparar el clima mediterrani amb l'anglès! es clar que el baby està fantàstic!!! i espera que provi el pa amb tomàquet! ;)

Gaudeix d'aquests dies!!!!!

onavis ha dit...

Que bé aquestes vacancetes!!!

El llibre aquest vaig estar a punt de comprar-m'el l'altre dia, pe`ro no sabia si valdria la pena.... Que el recomanis ja em fa canviar d'opinió!

Esther ha dit...

Ooooh! Aquest baby és ben català. Li hauràs de canviar això de "baby" per "marrec" que és més catalufu jaja! :-)

Que acabeu de passar unes bones vacances!

Mireia ha dit...

Quantes novetats! Me n'alegro que estigueu gaudint tant de les vacances i que el baby estigui fort com un roure! :)
Una abraçada!

conxi ha dit...

El meu també va arrencar a xerrar per aquesta época: jo pensava que era per efecte de la guarde!