dimecres, 22 d’agost del 2012

Les tres paraules preferides del baby

El baby s'esta fent gran i a la seva manera vol deixa molt clar el que vol i el que no vol. Aquestes son les seves 3 paraules preferides.

NO: diu que no a gairebé tot. La primera resposta que te a les coses es sempre negativa, com si ja sabés davancat que el vull enredar per no deixar-li fer el que ell vol, aixi que moltes vegades no em deixa ni acabar les frases, nomes amb la cara que poso quan li explico les coses, ell ja em crida que no i s'enfada...i diu que no moltes vegades al dia, pero moltes.... 
COME (vine): ara ha descobert que quan vol una cosa només ha de venir on soc, agafar-me la ma, estirar i dir "come", que es la seva manera a l'anglesa de dir "vine"! Així que ja fa dies que em desperto al mati perquè ell m'està tibant del braç cap a vall i cridant "come". Mollt dolç tot plegat...algun dia podria donar petons i abraçades, no? En fi, jo no perdo l'esperanca. 
MORE (mes): el baby sempre ha sigut un nen que ha menjat molt be, però ara està passant una etapa que te gana a totes hores, especialment quan sortim de casa. Va assegut al cotxe de passeig i va cridant "more" , que vol dir "mes". 

Així que la seva combinació preferida es la de "mama, come come, mooooooore, no"

Entrada escrita des de l'ipad

6 comentaris:

cira ha dit...

Exactement igual que l'Ariadna! NO, VINE!!! (sempre cridant, que sinó no val) i la de MÉS no la tenim al repertori, ella diu NI, NI, NI (que vol dir, JO en euskera)...quins estius més entretiguts, oi? ;) Petons!

MamaModerna ha dit...

Anna, els nostres nens son "tal para cual", hihi

Mireia ha dit...

Ostres, això del NO em sona! :)
El meu no em diu vine, directament m'estira dels pantalons o les cames i em porta allà on vol.

Una abraçada!

MamaModerna ha dit...

Mireia, jo ja tinc ganes de poder dialogar una mica amb ell, perquè entre el no i el vine vine, de veritat que ara entenc a la gent quan em deia que els primers 2 anys son durillos...

onavis ha dit...

Crec que aquestes paraules són bastant universals en el primer llenguatge dels bebes!! La meva també les deia molt, sobretot la de "més"!! Encara la diu molt sovint!!

MamaModerna ha dit...

Onavis, tens raó son paraules molt universals, tan de bo pogués fer que el baby no s'enfades tant... En fi, una altra etapa per endavant