dimecres, 19 de setembre del 2012

Mas El Guitart

Ja fa dies que estem de vacances per Catalunya. Com sempre, estem fent la ruta "bacalo" familiar, però he intentat reservar uns dies per estar tranquils els tres sols i us vull comentar que he descobert una joia a la Garrotxa, el Mas el Guitart! Lloc ideal per anar amb nens. 
Es un Mas que lloga habitacions i apartaments. Us deixo el link perquè pugueu tafanejar, però també us vull comentar una llista de coses que no surten a la web i que justament son les coses que han fet que cregui que es el lloc ideal per anar amb la família.
Us comento: 
- El Mas es ple de petits racons pensats pels nens. Tenen un porxo ple de joguines, caseta de nens, racó per jugar amb sorra, sala d'estar plena de joguines i llibres, columpis, hamaques penjades dels arbres, gallines, una vaca, un gos i un gat. Com veieu, nomes cal sortir a fora, perquè els nostres petits s'ho passin dallò mes be. 
- També hi ha racons pensats pels adults. Hi ha un spa amb sauna i piscina a 35 graus i el reserven en privat perquè puguis gaudir de l'spa en intimitat. 
Ofereixen uns massatges que son molt recomanables. Personalment vaig quedar encantada amb el massatge dels cinc elements. El massatge a l'aigua anomenat "watsu" es una experiència INCREÏBLE que segur que repetiré aviat!
Hi ha una caseta de fusta i vidre pensada per anar a llegir i-o relaxar-se. Allà hi ha tot el necessari per preparar-se una infusió, seure i gaudir d'una estona de pau. 

Jo estic encantada amb el lloc i de ben segur que tornarem aviat, ja que tinc la sensació que encara no he gaudit de tots els tresors que aquest lloc ofereix. Veieu, ja m'he buscat una bona excusa per repetir!


7 comentaris:

SILVIA ha dit...

Ostres, pinta molt bé !!! Ara mateix estic morta de l'enveja ;-)

Afegeixo el link a la meva llista.

Moltíssimes gracies per compartir!!

cira ha dit...

Ostres, té una pinta boníssima! Moltes gràcies, queda apuntadíssim. A més, em sembla que no és molt car.

Mirashka ha dit...

ooooooooooooohhhhhhhhh xulíssim!!!!! en prenc nota i més ara que la garrotxa a la tardor està preciosa!

Esther ha dit...

Que xula! Jo també prenc nota que aquestes coses sempre va bé saber-les :-)

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la recomanació :) Aquestes coses sempre va bé de saber-les!!

Sol Solet ha dit...

N'he sentit a parlar mooolt bé d'aquest lloc! ja veig que vau disfrutrar molt.

Anònim ha dit...

Estic completament d,acord doncs nosaltres em estat 3 vegades tota la familia el Graner, hi em estat fantastics hi aquest any no em pogut repetir ,doncs els nostres dies lliures estava ple, hi la veritat es que ho em trobat a faltar, tot es estupendo hi la Lali hi el seu marit fantastics tambe.Os recomano que hi aneo, hi os ho pasareo de allo mes be.