dimarts, 23 d’octubre del 2012

Anem a veure peixos

A l’entrada de la guarderia hi ha una petita peixera amb dos peixets. Cada dia el baby els hi diu hello i bye bye i ell es veu molt il·lusionat amb els bitxus.
En fi, que jo aqui vaig veure una oportunitat perquè el baby perdes la por als animals, (que fins ara li agraden lo just i sempre hi quan hi hagi una certa distancia) i vaig pensar que podíem anar a l’aquarium de Londres.
Doncs aquesta aventura va ser un exemple mes de que mai saps com els nens reaccionaran. El baby no li va agradar en absolut. Es va passar tot el recorregut dient bye bye als peixos i no volia ni sentir a parlar d’acostarse a les peixeres ni de tocar los.
La secció dels pingüins va anar una mica millor, sempre i quan els veies fora de l’aigua caminant, pero a la que mirava pel vidre i veia tota aquell aigua allà sota, li tornava a entrar la por. Pobret.
Al final vam passar la resta del mati al parc que hi ha darrera del London Eye i allà si que s’ho va passar be.
Per cert, quina pena que feien aquells pingüins, que es passen el dia donant voltes a 30 metres quadrats de sala! Buuuf, això hauria d’estar prohibit! Després d’haver visitat l’aquarium de Barcelona, València i Dubai, m’esperava una mica mes d’una ciutat com a Londres. Doncs no. Els peixos, el pobre cocodril i els pingüins viuen en unes condicions molt precàries. Desitjo no haver de tornar mai mes allà!

4 comentaris:

cira ha dit...

Són ben curioses les pors dels nens, mai saps per on et sortiran! Bé, la part bona és que no hauràs de tornar, que si li hagués agradat...

Anònim ha dit...

Vaja... així que no és molt d'animalons... mira, si no li va agradar l'aquarium t'has tret del damunt unes quantes excursions per allí, i així no has de veure les feres en tant poc espai... ;)


Esther ha dit...

Doncs teràpia de xoc.... Compra-li un parell jaja! Que dolenta, eh? A mi la veritat és que no m'estranya que els hi impressionin aquelles peixeres enormes totes plenes de peixos nadant d'una banda a una altra. Si jo fos petita també crec que em farien por!

Mireia ha dit...

Els nens i els animals tenen una reacció curiosa, o s'adoren o s'odien! :)
Suposo que mica en mica ja s'hi anirà fent amb els animalets, i si no, com diu l'Esther, sempre n'hi pots comprar un parell i posar una peixera a casa!
Una abraçada!