diumenge, 30 de juny del 2013

La primera maleta del baby

Ens estem preparant per les tan desitjades vacances d'estiu i aquesta serà la primera vegada que el baby agafa un avió amb dret a seient propi i dret a portar el seu propi equipatge de mà. S'ha acabat el viatjar amb nen gratis, ara paguem 3 bitllets d'adult i mare meva com es nota en el preu final!

Aquesta és la maleta que li he preparat per els vols que hem d'agafar al juliol i a l'agost i també per que estigui entretingut en moments com: quan estem fent els cafès després de dinar, quan anem a una terrassa a prendre alguna cosa, quan anem en cotxe, quan vol un moment de joc tranquil.

La maleta se del cert que li encantarà perquè últimament te passió pels trens i Thomas és el seu tren preferit. Li agrada molt dibuixar i pintar, així que he posat varies llibretes de pintar, retoladors i colors. La plastilina fa temps que no li fa gaire cas, però he comprat un parell de pots amb un accessori per fer formes i penso que li pot fer gràcia jugar amb l'estri aquest. Un altre dels seus grans amics últimament és el Gruffalo i aquest joc de peces magnètiques és un èxit sempre que anem a dinar fora. També hi ha 3 joguinetes d'aquelles que els hi dones corda i caminen i uns puzles petits. Per últim també hi ha 3 puzles grans de goma-escuma de lletres, números i parts del cos humà.
  
El baby ens ha vist sempre envoltat de maletes. Ell sap quines són les bosses i maletes de la mama i quines són les del papa i li encanta jugar amb elles i fer veure que marxa a agafar avions. Ja tinc ganes de veure la seva careta de felicitat quan vegi que ell ara també te "la seva" maleta. 
 

2 comentaris:

Esther ha dit...

Això ja és de ser gran gran, eh¿? Segur que li encanta. M'ha agradat fins i tot a mi jeje!

Mireia ha dit...

Ostres, quina planificació! Segur que s'ho passa bomba amb totes aquestes coses i aquesta súper maleta! :)