dilluns, 13 de juny del 2011

Anem a cantar

La biblioteca del barri organitza una activitat per a nens cada dilluns. Es tracta de cantar cançonetes. Cadascú s'asseu a la catifa amb el seu nen i tothom canta i balla les cançons al ritme de la música. Entre cançó i cançó una noia explica contes curts i les dues ultimes cançons es fan amb instruments tipus sonalls i panderetes que reparteixen per a tots.

Tenia moltes ganes de començar a fer coses així amb el baby i avui ja no m'he pogut resistir més i hem anat a provar. Hem arribat dels últims i ja estava tothom col.locat, així que hem hagut de seure al final de tot. He al.lucinat amb l'èxit de l'activitat, al menys hi havia 40 mames i 40 nens allà ficats. Potser perquè era gratis?

M'ha agradat molt l'ambient que hi havia. Si ja de per si és molt tendre escoltar com una mama li canta al seu nadó, amb aquella veueta dolça que posem totes, doncs imagineu quina sensació en una sala plena de mames, totes cantant a l'hora. Bé, quan han repartit els instruments al final de tot, ja no era tan bucòlic perquè ja no hi havia 40 nens relaxadets mirant com les mames feien el ruc, més aviat ha sigut com si les feres despertessin de cop.

El baby ha estat molt alerta al principi. Ell anava mirant tot sense saber molt bé el que passava, però es veia content. Al final de cada cançó tothom aplaudia i això li encanta perquè jo li faig molt sovint. Em passo el dia "bravo baby molt bé, això o molt bé allò" i ell de vegades inclús dona xiclets d'alegria quan li faig .. si és que tinc un dofinet. Ai perdoneu, que em desvio del tema principal ... Doncs això, que no crec que s'hagi assabentat de gaire cosa, però és normal ja que crec que el baby era el més petitó de la sala i aquest tipus d'activitat les gaudeixen quan són una mica més grans. Ja anirà creixent i cantant i ballant ben aviat.

També volia comentar que l'activitat era a les 10 del matí, perrrrr favorrrrrr! No entenc perquè posen aquests horaris. Amb lo bé que aniria que ho programessin a la tarda, quan la majoria dels nens entren en el que ja he batejat com "la hora xunga" i ja no saps ni que fer amb ells ni com entretenir-los ni res.

5 comentaris:

Mirashka ha dit...

Que xulo!!! aquestes activitats estan molt bé! i ja veuràs com més passi més disfrutareu! je je je visca els horaris anglosaxons!

Sol Solet ha dit...

Ostres! que xula la activitat! T'has de prendre un gelocatil abans però us ho passareu molt bé!

KIRA PERMANYER ha dit...

Molt maca l'activitat! això si, jo propossaria que la fessin un parell de cops, una de matí i una de tarda per poder també limitar el nombre d'assitents... 40! Potser son masses, no? De totes maneres, mica a mica, aniràs gaudint d'estones de complicitat en activitats com aquesta amb el teu baby.. .es molt maco!

silvia ha dit...

Hola mamamoderna per fi he tingut una estona per dedicar-me a "lectures" que tenia enderrerides, i m'he llegit el teu bloc!!! M'agrada com escrius ... em faig seguidora!!!! Petons

MamaModerna ha dit...

Mirashka, aquests anglesos i els seus horaris. Perquè et facis una idea, davant de casa tenim un parc i els dissabtes a les 9 del matí ja hi ha nens gronxant-se!

Sol solet, ja feia temps que no sentia la paraula gelocatil i per un moment he pensat que era això, hehehe. Aquí li diuen pel nom genèric paracetamol ( pronuncia anglesa: parasítamol).

Kira, és molt bona idea això que dius. Es veu que el nombre de gent varia molt d'una setmana a una altra. Justament aquest dilluns feia molt vent i plovia una mica, així que totes vam pensar el mateix.

Silvia, gràcies per fer-te seguidora. Em fa molta ilu que cada dia som mes mames catalanes per aquí!