diumenge, 26 de juny del 2011

Anem a la piscina

Quines ganes tenia de fer aquesta activitat. Jo sóc una persona molt aquàtica. Estar dins de l'aigua em relaxa molt i desperta en mi un esperit aventurer i una mica infantil.

El meu marit i jo tenim moltes coses en comú però també tenim algunes aficions que no compartim en absolut. Són justament aquestes aficions les que ens preguntem molt sovint quines preferències acabarà tenint el baby. És a dir, li agradarà el futbol com el pare? Serà un peixet com la seva mare?

Com ja podeu imaginar, els dos posem cullerada perquè al nen li agradi les aficions de l'altre. Al final el baby farà el que li doni la gana, això està clar, però de moment anem aprofitant nosaltres, ja que ell encara no opina gaire.

Doncs, aquest cap de setmana hem anat a un gimnàs que disposa d'una piscina d'aprenentatge especial per a canalla. És una piscina de 10x10, amb una fondària de 65 cm., l'aigua està a 30 graus i plena de boles de colors que floten.

Al principi el baby estava una mica neguitós, perquè la piscina estava plena de nens més grans i feien uns xisclets que l'espantaven una mica. La cosa ha millorat quan miraculosament ha marxat tothom de cop i ens hem quedat sols a la piscina. Llavors el baby s'ha relaxat i ha començat a gaudir de l'experiència.

Hi ha coses que m'han sobtat molt. Jo pensava que al ficar un bebè dins de l'aigua instintivament movia peus i braços per flotar o intentar nedar. Doncs el baby no ha mogut un múscul. Era divertit veure com feia honor a la seva condició de sac de patates i es quedava quiet dins de l'aigua com si fos un suro que flota. Amb la de patadotes que dona quan el banyem a casa! També m'ha sobtat que l'hem tingut 35 minuts dins de l'aigua! Al final l'hem tret perquè no volíem abusar sent el primer dia, però hagués pogut estar 10 minuts més sense problema.

L'estres de després ja us el podeu imaginar. Tapa bé al nen que no agafi fred, treu-li una mica el cloro a la dutxa, vigila no rellisquis i caiguis, entra el laberint de canviadors i buscar un que tingui taula de bebès, posa-li oli d'oliva ràpidament per tot el cos perquè no se li ressequi la pell, vigila que no caigui res al terra i acabi la roba mullada, busca bolquer, busca xumet que el nen plora, vesteix-te ràpid encara que vagis mig xopa i amb cloro perquè el nen ja no vol xumet el que vol és teta...

Jo crec que s'ho ha passat molt bé. La propera prova ( si tot va bé i ens arriba el passaport) serà a ple estiu en una platja de la costa brava en una d'aquelles piscinetes inflables que venen per a nens petits. I can't wait!

9 comentaris:

Mirashka ha dit...

Que guay!!!! que xula la psicina de la que parles!!! Les meves van començar amb 8 mesos a anar a la piscina: anàvem a un curs per nadons i la veritat és que molt bé.

Quan deies la propera prova al final creia que parlaves de que ja l'apuntaves a futbol!!! ;P

Esther ha dit...

Ostres molt bé això de la piscineta amb boles, no¿? Caram, aquí no hi ha coses d'aquestes (o no m'he assabentat).

Això que expliques que pensaves que els nens movien instintivament les mans i els peus també ho pensava jo. No sé, hi ha els típics reportatges aquells on surten nens de poc temps que no només mouen peus i cames sinó que neden per sota l'aigua. Ens estaran timant?

Anònim ha dit...

Quina experiència, eh? La Maria va començar amb 6 mesos a anar a natació (per així dir-ho! jeje) i ara amb 4 anys ja es comença a defensar soleta. A mi l'experiència em va encantar, i a ella no cal ni dir-ho.
Amb el David també vem començar als 6 mesos, però després de tres otitis seguides vaig pensar que era un preu massa car per tot plegat.

M'encantava veure com es relaxaven a l'aigua. Aiiiissss, aprofita, disfruta molt, que creixen massa depressa!! (tothom t'he deu dir, però segur que estàs comprovant que és veritat)

onavis ha dit...

Que bé!! Jo l'he apuntat a un curset ara al juliol. A veure si li agradara!

Sol Solet ha dit...

Ostres que bé que aneu a piscina! La Marina va començar amb dos mesos i mig i li encanta!! (no sé si deu ser cosa del nom) Vaig fer un post on explicava tot el que fem a piscina potser et va bé. http://surtelsol.blogspot.com/2011/04/anem-piscina.html
Per cert, això de flotar i moure els peus i braços posa posant-lo boca amunt, que reaccionen molt bé.
Nosaltres ja hem anat 3 o 4 vegades a la platja, li agrada molt estar-se a la sorra però l'aigua la troba massa freda, de moment, li mullem una miqueta els peuets perquè s'acostumi a la temperatura!

MamaModerna ha dit...

Mirashka, i com t'ho feies per estar dins de l'aigua amb les dues a l'hora? Això del futbol, buuuuuf, de moment et diré que el nen ja ha sortit al mundo deportivo vestidet del barça.

Esther, aquest documentals són un timo! Les boles demà mateix les compro.

Ester, segur que us ho passeu de conya tots a la platja. Això de les otitis a mi em fa una mica de por, per això vaig anar amb molt de compte de no mullar-li el cap ja que em sabia molt greu que es posés malaltó sent tan petitet. Sí que creixen ràpid, tens tota la raó, quan miro les fotos de quan va néixer al.lucino lo petitet que era.

Onavis, segur que s'ho passa molt bé!

Sol solet, ara mateix m'hi passo pel teu link de la piscina. Què vols dir que li agrada la sorra? La deixeu seure i tocar la sorra directament? Se la menja? Ai nena, sempre t'estic cosint a preguntes, hehehe

Sol Solet ha dit...

Jijiji...Mamamoderna!! No no toca la sorra directament! Posem la tovallola a la sorra i ella estirada sobre, però no sé quina convinació hi deu haver que hi està molt a gust!
No es menja la sorra es menja la pala que la seva mare li va comprar perquè estava molt impacient tot i saber que no hi jugaria fins l'any que ve! (què hi farem, sóc així)

Mirashka ha dit...

ja ja ja ja que mono ja al diari i tot!!!! al curs anàvem els quatre, el meu marit també venia. I aquest dissabte vem inaugurar la temporada piscinera també tots quatre. Si no passa res, avui hi vaig jo sola amb les dues... a veure què tal...

MamaModerna ha dit...

Sol solet, ara ho entenc. Segur que al baby també li agrada la sorra, ara la calor no ho tinc tan clar ...

Mirsashka, volem post de com portar dues feres a la piscina i no morir a l'intent!