dijous, 23 de juny del 2011

Gent tonta del cul

El món és ple de gent amb ganes de buscar conflictes i justament ahir em vaig topar amb un imbècil d'aquesta espècie.

Us explico:

A tots el vagons del metro de Londres hi ha una zona especial de prioritat per cadira de rodes i cotxets. El que passa amb aquesta zona és que hi ha 2 seients plegables, així que la imatge més normal és veure gent asseguda a aquests seients i els cotxets pel mig del passadís del vagó. A mi no em dona la gana de deixar el meu cotxet en una zona d'entrada i sortida de gent, quan tinc un àrea de prioritat especialment designada per aquest ús, així que només entrar al metro ja vaig anar directe, com ja he fet altres vegades, cap a la zona en concret.

Hi havia un senyor assegut en un dels seients i li vaig preguntar amablement si podia aixecar-se per poder deixar el cotxet. Li vaig parlar fent ús d'un dels meus millors somriures i donant les gràcies per l'amable gest ( tot i que estic en tot el meu dret). El paio era el típic executiu que anava amb el seu ipad i devia tenir uns 50 ( per cert molt mal portats). Doncs en principi cap problema, es va aixecar i es va quedar dret al passadís tot i havent més llocs lliures.

Quan va passar una estona se m'acosta el tio i em diu que si era necessari fer-lo aixecar quan tinc tot l'espai del passadís lliure. PER-DO-NA energumen? Vaig pensar jo.

Abans de ser mare aquesta hagués sigut al típica conversa on m'hi hagués posat vermella com un tomàquet només de pensar que tenia tot el vagó mirant-me i esperant la meva contestació, però ara les coses són molt diferents. Pobre home, no tenia ni idea de que tenia davant una mama que els té molt ben posats. Vaig pensar, tu vols discutir doncs va vinga som-hi!

Els anglesos tenen una manera de voler ofendre't molt diferent a la manera espanyola. En cap moment el tio em va cridar i gairebé no va gesticular i estar clar que per la seva manera descarada de dirigir-se cap a mi, ell pensava que jo li contestaria un "ho sento senyor, ho tindré en compte per la propera vegada".

El que vaig fer va ser el següent. Amb un somriure sarcàstic i amb un to com si li parlés a un mig curtet que no s'entera de res li vaig dir que deixava el cotxet a la zona de cotxets per motius de seguretat. Ell va insistir amb el tema i llavors va ser quan vaig alçar la veu per assegurar-me que em sentien a la Xina i sense perdre el somriure i el posat elegant li vaig dir que jo tenia prioritat, que ho posava ben clar el rètol i que ell tenia més llocs lliures si volia seure. Al final va ser ell que es va posar vermell i ja no va gosar ni a aixecar el cap en tot el trajecte.

Resultat:
1 punt per la MamaModerna
0 punts pel tio tonto del cul

11 comentaris:

Sol Solet ha dit...

AAAiiiixxx...ggggggrrrrrrr.....zzzzzzz....quina ràbia que fan aquestes situacions!! i més quan et trobes aquest tipus de gent!!
Jo també m'hi he trobat alguna vegada a l'autobús, una de les vegades com que no anava a picar el bonobus pq no podia passar i estàvem a un tram de rotondes en el que no podia deixar el cotxet una senyora em diu: vols que et piqui el bitllet maca? així segur que el piques! Evidentment li vaig donar el bonobus i el va anar a picar (en el camí es va fumbre una nata per culpa de les rotondes) i jo pensava tranquila senyora que jo pico quan paren a alguna parada -així puc deixar el cotxet amb seguretat- a més, la crisi econòmica no ve per picar o no un bitllet!!
Ale, una altre que s'ha desfogat!!
Un petonet

Esther ha dit...

Mira que hi ha gent imbècil pel món! Ole tu!

Mirashka ha dit...

je je je je ben fet!!!!! digues que si, tu a defensar lo teu! Hi ha gent que és per matar-los!!!! jo embarassada en vaig viure una al bus: vaig entrar i la zona pioritària estava ocupada per una senyora molt gran i una noia. Doncs la pobra dona es va aixecar per dixar-me seure i la noia va girar la cara!!!!! doncs vaig fer seure la pobra dona (us asseguro que ho necessitava molt més que jo) i li vaig demanar (tota educació i somriures, com dius, és la millor tàctica) si em deixava seure. Hombre, ja està be!!!!!!

Ira ha dit...

La gent en general és molt mal educada, a mi em passa molt sovint al bus que la zona habilitada per cotxets està ocupada per gent dreta i quan demanes permís per passar et miren amb mala cara...
I una cosa que m'emprenya molt és que als busos només hi han dos llocs per cotxets amb 2 cinturons, si jo estic a una parada i el bus ve amb 2 cotxets m'espero al seguent, pero sovint he de desfermar el meu xk hi càpiguen 4 cotxets aparcats "en bateria" i sense fermar és clar... Grrrrr!!!

MamaModerna ha dit...

Sol solet, quina mala baba la senyora. A ella que li importa quan piques el bonubus!

Sí Esther, a tota arreu hi ha imbècils. Tant a Anglaterra com a Catalunya

Mirashka, el tema embarassades i transport públic dona per un post i per més! Crec que va ser llavors quan vaig desenvolupar el mode embarassadaambmorroperlavida, perquè sinó no hi havia manera d'asseure enlloc .

Ira, els busos de Londres també tenen només 2 places per cotxets i alguna vegada m'he quedat fora perquè ja anava ple i com el baby encara és petit no em veig amb cor de plegar el cotxet i portar-lo a braços ... buuuff, masses "hazards".

Esther ha dit...

Jo de prenyada provocada narcolepsia a la gent. Era veurem i es quedaven fregits de manera instantània tant al bus com al metro.

MamaModerna ha dit...

Quins super poders Esther! hehehe

Euphorbia ha dit...

quin imbècil.
A mi em pasava igual que a l'Esther, no només narcolèpsia sino que pujava l'interès lector de cop i volta, mai he vist tanta gent llegint, ni que fos el primer paperot que es trobaven...

MamaModerna ha dit...

Euphorbia, hahaha, és horrorós, al final segur que sino li posaves morro a l'assumpte, de bones persones ben poques

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.