divendres, 10 de juny del 2011

Mei tai Hop Tye

Mireu, mireu quin autoregal més xulo que m'he fet: un mei tai marca Hop Tye.

Quan va néixer el baby em van deixar un portabebès marca babybjorn. Jo estava encantada amb la idea de portar el baby penjat i encantada de que m'haguessin deixat un dels portabebés que jo pensava que era de lo milloret del mercat. Doncs resulta que de bon portabebès res de res. Em va passar el que li passa a moltes mames, que me'l vaig posar un parell de vegades, vaig acabar amb un mal d'esquena important i vaig desistir de la idea de portar el meu nen penjat, pensat-me que jo era una "debilutxa" i que tot allò només ho podien fer mames fortes amb músculs treballats al gimnàs.

Van passar els mesos i mirant per diferent foros vaig descobrir el món de les motxilles ergonòmiques, mei tais, bandoleres, pounch i fulards. En un principi m'ho llegia amb una certa distància tot plegat, perquè tenia la idea preconcebuda de que tot allò era una mica hippy i no anava gens amb el meu estil, però llegint, vaig veure que de hippy res, que hi havia models moníssims i que aquelles mames es veien normaletes, no superwomen de gimnàs.

Em va començar a picar el cuquet i mirant i mirant, em vaig decidir per comprar el mei tai que veieu a la foto. El color és bastant soso ( al final ni model modern ni res, a lo clàssic: negre), però té característiques que em van acabar de convèncer. Podeu veure els detalls del producte al post de Una Maternidad diferente

Encara estic aprenent a posar-me'l i a treure-me'l, però he de dir que l'experiència enganxa bastant. Noto molt la diferència del babybjorn a un portabebès ergonòmic i tot i que el meu baby ja pesa 8 quilos, no em noto l'esquena carregada com abans. Bueno una miqueta sí que es nota perquè començar amb 8 no és el mateix que començar des de que neixen i anar-se'n acostumant al pes a mesura que creixen, però no acabo amb mal d'esquena.

Així que aquest és el regal que m'he fet a mi mateixa, tornar a gaudir del meu petit de ben a prop. Es pot demanar un regal d'aniversari millor?

10 comentaris:

Esther ha dit...

Pensava que ens diries que marxaves a un balneari! Com som les mames, eh? :-)

Jo la veritat és que pertanyo al grup de les que va demanar com a regal una motxilla porta bebès i el primer dia que el vaig provar vaig decidir que mai més. Quin mal d'esquena!

Potser hauria d'haver buscat un altre que anés millor però mira, el cotxet ja m'anava bé perquè sóc de les que pateix per si el nen passa calor tan enganxat, per si caic de morros i l'aixafo... Patidora que és una.

Que gaudeixis del teu autoregal i ara ja pots anar al metro la mar de tranquil·la, eh? Jeje!

MamaModerna ha dit...

Esther, lo del balneari ho deixaré per l'autoregal d'aquí a 18 anys, que així m'asseguro que no vol teta a mitja nit.

onavis ha dit...

Que xula! Ja ens aniràs explicant. Tinc com a assignatura pendent provar-ne un, ja que també pertanyo al club de "vaig comprar una motxil.la que només vaig fer servir un cop"!

Anònim ha dit...

Em llamen l'atenció aquestes coses perquè jo també tenia una motxilla babybjorn (o com s'escrigui!) i la vaig fer servir ben poquet...

A disfrutar del teu auto-regal!!! (és veritat! pel metro tot serà molt més fàcil!! jeje)

Euphorbia ha dit...

Es veu molt xula, encara que jo sóc més de cotxet, i més aquí que hi ha ascensors a tot arreu. Potser si m'hi trobés ara m'ho pensaria... Jo també vaig tenir la babybjorn... i també un papa que la feia servir... je,je.

Encara que tinc una curiositat... això a ple estiu què tal? ja ens ho diràs.

Sílvia ha dit...

Doncs jo la babybjorn l'he fet servir molt. Ara ja no perquè ens vam comprar la que no porta reforç lumbar, gran error i la meva esquena ja se'n ressent massa. M'encanta el mei tai, de fet me'n volia comprar un, però ara ja va tant bé al cotxet que suposo que ja no em caldrà.

Esther ha dit...

Amb això de la teta t'anava a dir una de ben grossa jajaja!

MamaModerna ha dit...

Noies, si voleu provar podeu anar a qualsevol taller de portabebès. Allà porten un munt de models diferent i pots provar amb un nino i amb el teu fill. De fet, és el que aconsellen, que primer els provis abans de comprar-los perquè cada mam té un cos diferent i lo important és sentir-se còmoda.

Onavis, de moment va molt bé, ja aniré explicant.

Ester, m'encantaria fer servir-lo per anar en metro però de moment anem passet a passet.

Euphorbia, aiii aquests papes quants fills que han carregat! hehehe. L'estiu a Londres és molt més fresquet i no se com va a 35 graus, però de moment no sua gens. Quan el provi a Catalunya ja diré què tal.

Sílvia, jo m'he comprat el mei tai per donar-me un plaer a mi mateixa, ja que m'agrada sentir el meu baby pell a pell, no vol dir que jubili el cotxet, que reconec que va de meravella per moltes coses. La idea és anar combinant.

Esther, ja se per on vas... hehehe

Sol Solet ha dit...

Carai com et cuides ;)
Nosaltres tenim la Manduca i estem encantants, sobre tot la portem quan anem a lloc que hi ha molta gent i és molt pràctic. El papa porta la nena i la mama el accessoris de la nena (muda i bolquers)
Segur que ho disfrutareu molt!

MamaModerna ha dit...

Sol solet, la Manduca és una molt bona motxilla. A gaudir molt dels nostres petits! Una abraçada