dijous, 2 de juny del 2011

Vacunes i el baby


Ahir vam anar a posar vacunes al baby. Tres punxadetes a les cames.
 
Com ja hem anat altres vegades, he anat elaborant una tècnica per intentar que la situació sigui el menys dolorosa possible. Es tracta de donar-li el pit a la vegada que el punxen. Normalment les infermeres em miren amb cara rara quan només entrar per la porta ja estic amb mode "tetes fora", però és el que millor funciona per consolar al baby.  Jo li vaig donant el pit, el pare li aguanta els peus, quan el punxen plora i em mira amb cara de "mama m'estan fent mal coi, fes alguna cosa" i de seguida torna al pit, mig plorós i enfadat, però amb un parell de xuclades es va relaxant.
 
El problema aquesta vegada és que van ser 3 punxades i jo a la segona ja em sentia com una estafadora, dient-li que no passava res que la teta màgica estava allà per ajudar-lo, quan sabia del cert que encara l'havien de torturar una miqueta més. Pobret, quin disgust que va agafar. Després a casa va estar molt intranquil i avui té les cametes inflades de les punxades. Menys mal que fins d'aquí molts mesos no hem de tornar.

4 comentaris:

Sílvia ha dit...

Fan peneta quan et miren amb aquella cara, pobrets. L'últim cop el Martí ja va plorar només estirar-lo a la camilla, i encara no l'havien punxat! Per sort se li passa molt ràpid i de seguida riu.

onavis ha dit...

A mi això de donar-li la popa mentre la vacunen m'ho va proposar el pediatre. La popanalgèsia, li diuen.
Almenys així no se n'enteren tant!

Sol Solet ha dit...

Hola, m'he passat a veure el teu reconet! Pel que veig el teu baby i la meva bitxeta es porten un meset només!
En moltes coses de les que dius penso com tu. Jo també vaig estar pensant molt en què fer amb les vacunes i al final també m'he decidit a posar-li les que li van tocant per l'edat.

MamaModerna ha dit...

Sílvia, síiiii fan molta peneta i de seguida s'obliden del mal, però nosaltres les mames ho passem fatal.

Onavis, jo li donava el pit seguint el meu instint, ningú m'ho va dir mai. No tenia ni idea de què estava fent servir una tècnica que aconsellen els pediatres i tot!

Sol solet, gràcies per la benvinguda. Què bé que tinguem nens d'edats similars. Segur que anem escrivint posts amb dubtes i neguits molt semblants.