divendres, 19 d’agost del 2011

Anar al cine amb bebès

Anar al cine amb bebès. Veritat que a primera vista pot semblar una idea totalment boja? Doncs ara mateix estava mirant la cartellera del cine del meu barri, quan he vist aquest símbol sota una de les sales.


M'ha picat el cuquet i he volgut saber que volia dir i posava: Weekday morning screening of the latest blockbusters exclusively for parents with new babies, with lower volume and higher lighting to help you and your baby to stay relax.

Que ve a dir:
Sessió de dematí entre setmana dels últims èxits exclusivament per pares amb bebès, sesió amb volum més baix i il·luminació més alta per ajudar-te a tu i al teu nadó a estar relaxats. 

Al principi m'ha semblat una activitat interessant, ja que qualsevol activitat que tingui la paraula en coberta "descans" desperta el meu interès ràpidament i he pensat que perquè no provar ja que el baby miraria 5 minutets la peli, després perdria l'interès i es quedaria fregit ràpidament.

Després d'aquesta primera reflexió basada en l'autoengany, ho he pensat més a fons i he rellegit la nota del cine i m'he adonat d'una cosa important, diu "sessió
exclusiva per pares amb bebès". Però qui redimoni que tingui el cap en seu lloc vol anar a una sessió de cine on només hi hagi pares amb bebès? Us imagineu l'escena? Jo sí. Quan no plora un plora l'altre, riures, xiscles, caps de bebès que tapen la pantalla per moments, mares bressolant al passadís perquè el nen no calla. I tot això pagant entrada. 10 lliures de res ( uns 12 euros). En aquest punt, ja em sento una mica tonta d'haver pensat en la possibilitat d'anar.

Una altra cosa curiosa és la peli que han escollit, al menys aquesta setmana. Cowboys & Aliens. Penseu que és la mena de peli que li interessa veure a una mama que paga 10 lliures i ha de tenir 9 quilos de carn a la falda durant 2 hores? I no penseu que és una peli infantil a la que pots anar amb el bebè i el fill més gran, no, no. Aquesta peli no és apte per menors de 12 anys.


En definitiva, que tot plegat em sembla delirant i com un malson del que et vols despertar ben ràpid, així que millor em guardo els calerons i me'ls gasto en un vermutet a la platja davant del mar.


NOTA: Aprofito per recomenar una peli de noies tipus Bridget Jones, molt molt divertida. Bridesmaid s/ La boda de mi mejor amiga

11 comentaris:

Erna ha dit...

Ostres que curiós!! I jo penso... si vui anar al cine per matí a veure els aliens, pero no tinc un baby hauré d´anar amb un nenuco??? jijijiji
Breaking the rulesss

Sandra Ferrer Valero ha dit...

Mare meva!! Sí que és delirant això! Jo tampoc aniria a una sala plena de pares intentant fer callar els seus petits mentre intenten seguir el fil d'una película. De vegades hi ha gent que millor no hauria de pensar. jeje

Euphorbia ha dit...

Fa pocs dies vaig llegir a Bebeymas que això també existeix aquí a Mallorca i em va semblar surrealista. Suposo que els que estan més abduïts per les "teories del apego" extrem els hi sembla fantàstic, ho dic per la frase de l'articulista:

"Por ello, porque nos gusta que los bebés, las mamás y papás con ellos, y los niños, puedan estar sin que les llamen la atención por hacer lo que se hace a sus edades (mamar, llorar, jugar, correr, gritar…), donde a los peques se les reciba con los brazos abiertos y se les respete..."

Em sembla més respetuós que el nen es quedi a casa tranquilet amb una cangur i que els pares vagin a veure tots els Aliens que vulguin a exposar a una criatura als crits i la violència d'una pantalla enorme que encara que no ho entenguin no em sembla el més adient. D'altra banda si tots els nens criden, juguen, etc, què pebrots hi foten els pares allà sense entendre res de la peli? Millor anar al parc no?

La gent s'està tornant boja o jo sóc massa "convencional".

Petons

cira ha dit...

No sé...a mi no m'ha semblat tan mala idea! Si el nen està adormit potser pots mirar una peli mentrestant...jo segur que ho probaria per veure l'àmbient!

La peli recomanada, la vaig anar a veure fa pocs dies (sense nena! Jiji)...i jo no sóc molt d'aquestes pelis, però està molt bé. Vam riure molt i vam desconectar totalment...jo també la recomano, peli d'estiu total.

onavis ha dit...

Quines coses!!! Home.... jo reconec que als primers mesos, quan la nena es passava moltes hores popant o dormint tenia temps de mirar bastantes pelis a casa i potser m'hagués atrevit a anar al cine amb ella. Però passats aquests primers mesos, em sembla una mica rocambolesc, a part de que crec que seria llençar els diners també!

Esther ha dit...

Aquesta sí que és bona! Jo m'imagino al cine amb el Biel i ja m'entra l'estrès. Me l'imagino volent gatejar per tot el cinema, estirant els cabells al de davant, cridant perquè es vol posar de peu... Vaja, relaxant total!

A més el tipus de peli és com surrealista, no?

Potser si es plantegés d'una altra manera doncs encara. Podrien posar pelis del Jardín de los sueños, dels Telettubbies o del Baby Einstein, oi?

Passa que no sé si algun pare o mare podria sobreviure a veure una abraçaaaaaaaaada entre un Tinki winki i una Lala de dimensions descomunals!

Sol Solet ha dit...

I la pregunta és, com s'ho fan les mares pq els seus bebés aguantin 2h tancants a una sala? perquè la meva no aguanta ni en broma!

Com tu dius a primera vista dius, que xulo! però a la que hi reflexiones una mica veus que serà un autèntic desastre!

MamaModerna ha dit...

Erna, segur que el nenuco també cola, hihi

Sandra, és de bojos però deu haver demanda perquè sinó no malgastarien una sala del cine només per això. Em sembla que un dia faré d'espia i passejaré per allà a l'hora que acaba la peli a veure qui veig sortir del cine.

Euphorbia, tu no tens res de boja! L'article de bebeymas té tela telita, la frase "donde a los peques se les reciba con los brazos abiertos y se les respete" fa riure i tot, sembla tret d'una secta

Anna, tu ets com el meu marit que encara diu que podríem anar a provar un dia ... no t'enganyis guapa, el peque no s'adormirà durant la peli, voldrà jugar, posar-se dret i tapar la pantalla, fer xisclets i monòlegs, agafar el cabell a la pobre mama que segui davant ... en fi, la llista és inacabable. JO crec que això només funciona si vas amb un nadó de molts pocs mesos. És xula la peli oi? Jo tampoc sóc d'aquestes pelis, però aquesta em va semblar que tenia diàlegs molts intel.ligents i divertits

Onavis, totalment d'acord amb tu.

Esther, el tema dona per moltes crítiques i totes acaben igual ... amb ganes de quedar-te a casa i posar-te una peli al vídeo., hehehe

Sol solet, això això ... al final penso que és pur marketing i que si em passo un dia la sala està totalment buida

Mirashka ha dit...

A Barcelona també funciona una iniciativa d'aquest tipus. Crec recordar que era als cines Maldà.

A mi ja m'ha agafat amb les nenes "grans", però uns amics meus hi van anar amb el seu nen de mesos i diuen que els va anar la mar de bé. Ells no tenen família a la vora amb qui deixar als nens i ella encara li dóna el pit, així que els va resultar una bona solució i una activitat "nova" per fer.

Sandra Duran ha dit...

Ostres que curios....no imagino quin tipus de pare/mare hi deu anar...

Erna ha dit...

Guapii!! estas per terres catalanes o x london?? era x saver si thavia arribat el premi ;)