dijous, 18 d’agost del 2011

Escalfant motors

Ja estem escalfant motors pel segon viatge post-baby a Catalunya. Quines ganes que tinc. Bé, encara queda més d'una setmana, però així sóc jo, una organitzadora de vocació que una setmana abans dels viatges ja treu les maletes i les deixa obertes per anar ficant cada dia alguna cosa i amb una llista al costat per anar apuntant les coses que no puc ficar fins l'últim moment.
Penso en l'altre vegada que hi vam anar i en com en poc temps les coses han canviat i molt, així que els preparatius que vaig haver de tenir en compte llavors, ara són uns altres diferents.
El baby cada vegada es vol moure més i això de que s'estigui en un avió assentat a la falda tanta estona, ho veig complicat.
Un altre tema és que el nen és gegant i quan li doni el pit a l'avió més em val seure en un seient de finestra amb el meu marit a l'altre costat perquè al baby li surten el cap i els peus per totes bandes i molestaríem molt al pobre que seies al meu costat. Així que aquesta vegada trobar una finestra és clau!.
Amb el menjar aniré sense miraments, portaré la meganevera plena de menjar i líquids i a veure si tenen pebrots s dir-me alguna cosa. Si ho he de tastar tot doncs ho faré i punt perquè des de que sortim de casa fins que arribem a l'apartament de Catalunya passaran 12 hores i el nen ha d'anar ben servit, tan de biberons, farinetes, snacks per rossegar i extres.
Tenim seriosos dubtes de si el nen cabrà dins la cadireta del cotxe, perquè ara està en una molt mala edat. Com pesa més de 9 kilos, hauria de començar a anar en una cadira de bebès grans però com només té 6 mesos encara no pot anar assegut molta estona. Així que aquesta vegada l'haurem de ficar amb calçador dins el maxicossi de nounats i la propera vegada ja veurem que fem.
Es veu que fa calor estiuenca total a Catalunya oi? Això serà la prova de foc d'aquest viatge sens dubte, així que ja puc anar practicant amb la crema solar i les posicions dels ventilador.
Catalunya here we go .... again!

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Doncs res.... només dir-vos que finalment us espera molta caloreta! Bones vacances!

Esther ha dit...

Ooooh molt bé! Segona visita :-)

Pel que fa a la cadireta del cotxe... Les que són per a nens a partir de 9 quilets (almenys la que jo tinc) tenen diferents posicions així que no van totalment asseguts.

En Biel i l'Andreu van passar de la maxi-cosi a aquesta cadira ben aviat perquè han sigut moooolt grandots i cap problema.

Bon viatge!

onavis ha dit...

Jo fa poc vaig agafar l'avió i va anar tot molt bé, perquè coincidia amb l'hora de la migdiada i es va adormir fàcil. I li vaig poder donar popa bastant bé, això sí, com tu dius, la clau va ser estar en un seient tocant a la finestra.A veure si tens sort i et toca!
Bona estada per les terres catalanes!

Ira ha dit...

Que bé!! Vacances!! Espero que disfruteu molt i que tots els preparatius surtin bé. Una abraçada!

Euphorbia ha dit...

Que vagi molt bé el viatge.
I sí, aquí fa una calor espantosa, tota la que no va fer al juliol.
Petons

Sol Solet ha dit...

Ostres, una altre visita a Catalunya!que bé! ja et pots preparar per la calor!!
Referent a la cadireta del cotxe, avui hem estat provant la cadira de "nena gran" per la Marina i encara l'hem vist petita, sobre tot per trajectes llargs, de manera que tot i que li surtin els peus em pensat que estarem un parell de setmanetes més amb la maxicosi.
Bon viatge!!

MamaModerna ha dit...

Gràcies Núria. A veure si aquesta caloreta fa que l'aigua de la Costa Brava s'escalfi una mica que sempre em costa molt d'entrar, hihihi.

Esther, ara començo uns mesos a viatjar bastant, ja aniré explicant... M'estic mirant això de la cadira per bebes grans i crec que tinc una salvadora que em deixarà una.

Onavis, l'altre vegada el baby es va portar super bé, no va plorar en cap moment. Si aconsegueixo seguir els seus ritmes, tot anirà bé, ara com el tio vulgui aixecar-se quan t'obliguen a portar el cinturó, llavors la cosa es pot complicar.

Gràcies Ira. Fa gràcia perquè quan totes torneu, jo marxo.

Euphorbia, cada any l'estiu és diferent, és de bojos

Sol solet, tinc una salvadora que em deixarà una cadira de bebe gran, així tindrem les dues i ja decidirem. M'esteu acollonint totes amb les amenaces de la calor! hehehe