diumenge, 7 d’agost del 2011

MABA

Aquesta setmana està sent molt fructífera pel baby. Tot va començar com ja us vaig comentar l'altre dia, amb l'aparició d'una denteta, doncs bé, pocs dies més tard la del costat també es va animar a treure el cap i ahir el baby va dir MABA per primera vegada. Sí, sí ja se que no és un "mama" en condicions i que segurament no sap ni el que està dient, però per mi sentir-li la veueta pronunciant aquestes síl.labes ja val tot l'or del món. I si veiéssiu com s'esforça per dir bababa, ddadada, papapa, mamama, sembla que li exploten les lletres als llavis i es posa vermell i tot. Fa molta gràcia.
Ostres amb això de tenir un fill, una perd la xaveta per complert, perquè  de seguida que el baby va començar el seu repertori de "maba maba", jo em vaig parar en ple supermercat, vaig treure la càmera i vaig fer un vídeo del seu monòleg i la gent que anava passant em mirava amb cara de "nena, que no és per tant que ni tan sols s'entén el que diu i a més estàs col·lapsant el passadís amb tanta tonteria". Pobres mortals, que sabran ells la felicitat que pot donar un sac de patates de 9 kilos i 2 dents.

3 comentaris:

Sol Solet ha dit...

OOhhhh!! que guapo deu estar!! si pobrets per dir una coseta s'han de concentrar molt i fer un gran esforç!! però estàn moníssims!

Esther ha dit...

Tens tota la raó que quan som mamis ens tornem força bledes però és taaaaaan maco tot plegat que tant se val :-)

Enhorabona per aquest MABA!

MamaModerna ha dit...

Sol solet, ara és quan comença la diversió!

Esther, sí sí tan se val. Jo sóc feliç en el meu babymón!