diumenge, 2 d’octubre del 2011

Anem de vacances

Fa molts anys vaig conèixer una noia d'Alemanya que va venir a Barcelona una temporada per aprendre espanyol. Ens vam fer molt bones amigues i amb el temps ella se'n va tornar al seu país per continuar els seus estudis i la seva vida. Avui en dia és una de les meves millors amigues i des de el dia que va marxar sempre hem fet el possible per veure'ns. Jo he anat a Alemanya unes quantes vegades i ella ha vingut a Catalunya i a Londres també. Fa tres anys vam decidir que Catalunya, Alemanya i Londres ja ens començava a ensopir i que hauríem d'aprofitar les nostres trobades per fer coses una mica més alliberadores, així que ens vam inventar el que ja hem batejat com el "nostre viatge de noies". Com el nom indica és una escapadeta de noies anual de 4 o 5 dies on ens oblidem de les parelles i les responsabilitats i ens dediquem a posar-nos al dia, prendre el sol, menjar bé i fer una miqueta de turisme. Aquest any també farem la nostre escapadeta i aquesta vegada serà "el nostre viatge de noies i el baby". 
Aquest viatge em fa molta il.lusió perquè per mi significa no perdre la meva autonomia i independència encara que sigui mare. Ja se que el viatge no serà ni de bon tros el mateix que altres anys, però segur que ens ho passem molt bé. Ha arribat una nova etapa a la meva vida i m'encanta que la meva amiga la vulgui compartir amb mi i m'animi a continuar amb les nostres trobades pel món.
Així que Costa Blava, prepareu-vos que arriba el baby acompanyat de dues rosses ben glamuroses!

8 comentaris:

cira ha dit...

Jo també vull!! Si et trobes algun dia sense companya de viatges aquí tens una noia amb una nena encantadora disposades a fer el plan ;)

Esther ha dit...

Ooooooh que xulo i que bé que la teva amiga vulgui compartir aquests viatges amb el peque també! Segur que ho passeu la mar de bé :-)

Sílvia ha dit...

Passeu-vos-ho molt bé!!!

conxi ha dit...

Quina enveja, nena!! Gaudeix de l'escapada al màxim!

Sol Solet ha dit...

Segur que us ho passareu genial!! i el baby estarà super bé!! disfruta!! petons

Euphorbia ha dit...

Que tinguis uns bons dies de descans i us ho passeu la mar de bé.

(no s'ha notat l'enveja que em fas, oi?)

Petons i que vagi bé de debò.

onavis ha dit...

Quina bona pinta de viatge......!!

A disfrutar!

Mirashka ha dit...

Que guay!!!!!! segur que us ho heu passat genial!!!! aquestes petites aventures són fantàstiques!