dilluns, 26 de desembre del 2011

Bones festes

Ja fa uns dies que vam arribar a Barcelona i fins ara no he tingut cap estona per escriure ni per descansar. El baby te tos, mocs i tres queixals que volen sortir a la vegada i les nits son un infern de despertarts continus. Durant el dia el baby tampoc esta de bon humor i juga poca estona i de seguida plora perquè pobret, ni ell mateix sap que li passa.
M'agradaria dir que aquest primer nadal amb el meu fill esta sent un nadal màgic, però per mi ara mateix l'única cosa màgica es quan arribem a casa d'algun familiar i hi ha la taula parada i alguna anima caritativa disposada a distreure al baby una estoneta perquè nosaltres puguem desconnectar mentalment uns minuts i menjar alguna cosa de manera tranquil.la.
BONES FESTES A TOTES i visca els tuppers de la mama/sogra/tietes i amics.

nota: Escric des de un portatil amb teclat angles i no trobo els accents, aixi que l'entrada ha quedat com ha quedat.
nota 2: He comprat l'Antigona per unir-me al club de les mames lectores. A veure si me la puc llegir abans de que acabi l'any!

10 comentaris:

cas ha dit...

A mi també em va la mar de bé arribar a casa de familiars i trobar el plat a taula, i tot de gent il.lusionada i amb ganes d'agafar el petit, mentre jo menjo tranquil.lament! Jo de moment no m'he emportat cap tupper... però: visca la àvies i tietes!!!

MamaModerna ha dit...

Cas, jo es que li estic posant molt de morro i directament demano que si sobra alguna cosa que jo me la quedo encantada i clar les dones de la familia com ja saben de que va aixo de tenir bebes, doncs no cal ni que insisteixi que ja m'ho tenen preparat tot a l'hora de marxar.

Sol Solet ha dit...

uf! nosaltres estem full de família i gent! la Marina pobreta ha fet un intessiu de família i tothom la volia agafar i que li digués cosetes i al final del dia la notava a gust però molt atabalada. Però bé, és el que toca!!
Com ha ant el viatge MamaModerna?

MamaModerna ha dit...

Sol solet, tu ho has dit, que per aquestes dates el que toca es veure un munt de gent, pero com nosaltres vivim lluny estem encantats d'acabar el dia atabalats de gent, dona gust :-)
El viatge va anar molt be. Aquet ha sigut el 11 avio que agafa el baby, ell ja es un profesional dels avions, hehe

Sandra Ferrer Valero ha dit...

Bones festes! Realment viure el Nadal quan estas lluny de casa ha de ser d'allo més emocionant retrobarte amb la teva familiar

cira ha dit...

T'esperem al club! Nosaltres dimecres fem camí cap a Barcelona també! Una abraçada i bones festes!

Esther ha dit...

Això de les persones disposades a entretenir els nens és el millor del Nadal jaja! Poder dinar tranquil·la i fins i tot fer sobretaula és un luxe! :-)

Bones festes!

onavis ha dit...

Bones festes!!!
Jo també tinc un tiet super canaller i realment s'agraeix poder estar tranquil unes horetes mentre els altres es fan càrrec de la peque...

Mireia ha dit...

Molt bones festes! Nosaltres també hem fet el "pleno" de família! :) A mi tampoc m'han fet cap tupper :( però com que el cap d'any el fem a casa meva s'han ofert a portar-me ja alguns plats fets, que també s'agraeix molt!
Una abraçada!

MamaModerna ha dit...

BONES FESTES A TOTES!
Sandra, si que es emocionant i ara amb el baby encara mes.
Anna, bon viatge! M'esta agradant molt el llibre.
Esther, ja gairebe no recordo el que es una sobretaula.
Onavis, esta molt be poder relaxar-se una mica per nadal.
Mireia, que be que et portin coses per menjar per cap d'any, es que ara ja no tenim tant de temps per muntar sopars i dinars.