dijous, 8 de desembre del 2011

Diagnòstic de la primera malaltia del baby

Després d'una setmana amb febrícula i febre i el baby sense millorar, avui hem anat al metge per saber si el refredat havia mutat cap a alguna altra cosa. Doncs es veu que sí, es veu que el baby té una amigdalitis de cavall i ha de prendre antibiòtics durant una setmana. Una setmana més amb un nen malalt que només vol braços i a la nit es desperta cada dos per tres i només es calma si estic a prop.
Per acabar d'arrodonir la situació, el meu home té mal d'esquena i no pot fer CAP esforç físic, això vol dir que no pot agafar al baby, ni canviar-li els bolquers, ni res que impliqui una mica d'ajuda per la mama moderna.
Però no passa res, jo puc amb tot. Bé, amb tot no: hauré de començar a assumir que aquest any no tindré temps de comprar tots els regals de nadal pels familiars ni temps d'escriure les postals que cada any envio amb tant de carinyu.

12 comentaris:

cas ha dit...

Hola! deu ser dur tenir el bebé malalt, pq el veus patir i pel cansament, i més si tot ho has de fer tu. El meu té tres mesos i de moment encara no s'ha posat malalt (toco fusta!). Sembla que la malaltia del teu coincideix amb l'inici de la guarde, o sigui que és veritat que quan comencen la guarderia van agafant coses (quin pal). Jo encara no he pensat en les compres de nadal (uff!). Espero que aviat millorin tots dos, el baby i el pare, i que puguis descansar tu!

MamaModerna ha dit...

Cas, gràcies. Segur que millorarà aviat i quan ho faci, em penso agafar un dia lliure per mi soleta, sí senyor!

cira ha dit...

Ànims noia, a vegades sembla que aquestes temporades no acaben mai, però sí! Una abraçada.

MamaModerna ha dit...

Gràcies Anna. Mentre estigui sanot per nadal em conformo :-)

Mirashka ha dit...

Noia molts d'ànims!!! les primeres malalties sempre són fomudes i ens agafen de sorpresa, sense saber molt bé què fer. A més mai venen soles. Segur que te'n surts i de seguida veus la llum!

P.D. Noia, sento no haver llegit abans el teu post anterior, si ho hagués sabut no t'hagués dit de quedar. Una abraçada!

onavis ha dit...

Ànims!!
Segur que es posarà bó molt aviat i tornarà a ser el de sempre!

MamaModerna ha dit...

Mirashka, gràcies. em vaig quedar amb ganes de quedar amb vosaltres, en fi coses que passen. Ja tinc ganes de llegir la crònica :-)

Onavis, gràcies. Segur que millora ben aviat.

Esther ha dit...

Caram, aquesta vegada et toca batallar ben soleta... ànim i una millora ràpida pel baby!

Anònim ha dit...

Espero que ja hagi donat el tomb i el baby estigui millor, també el pare i tu tinguis una miqueta d'ajuda...
Una abraçada!!

Euphorbia ha dit...

Com que arribo tan tard potser el baby ja està bé, en tot cas, que es millori, i també el teu marit. Quan els pares no estan al 100% aquestes malalties infantils es fan molt pesades, però tot te un final i amb l'antibiòtic segur que ben aviat està sanot i content.
I segur que podràs comprar els regals, fer targetes i el que calgui, no sé com ens ho fem, però sempre ens n'acabem sortint.
Som super mamis.
Petons, sense virus, espero.

Sol Solet ha dit...

Ostres quin greu, et vaig deixar un missatge i ara veig que no s'ha guardat.
Et deia que segur que es recuperarà aviat, a mi també em van trucar fa dues setmanes dient que anéssim a buscar a la Marina perquè estava a 38.5 i em vaig angoixar molt. Per sort amb l'antitèrmic va millorar tot i que vam estar 3 dies amb febres altres.
Ànims

MamaModerna ha dit...

Esther, Ester, Euphorbia, Sol solet, gràcies pels comentaris i pels ànims.
El baby continua malaltó, la febrícula no acaba de marxar. Va millorant però molt poc a poc. A veure si l'antibiòtic comença a fer l'efecte. Ja són molts dies de baby malalt...