dilluns, 5 de desembre del 2011

Trucada de la guarderia

Avui m'han trucat de la guarderia que el baby tenia 39 de febre i volien el meu permís per donar-li paracetamol. M'he portat un bon ensurt i he anat ràpidament a veure el meu petit. Quan he arribat estava dormidet i quan l'he vist no ho he pogut evitar i se m'han saltat les llàgrimes allà mateix.
A la tarda hem anat al metge i el doctor ens ha dit que el baby té un procés viral i que en un parell de dies segurament es trobarà millor, que li doni paracetamol i/o ibuprofeno si li puja la febre i que el mantingui ben hidratat.
Aquests últims dies el baby ha estat una mica malalt, però aquest matí no tenia febre i jo em pensava que ja estava recuperat. No m'esperava per res aquesta trucada de la guarderia i molt menys que em diguessin que el nen estava a 39 de febre.
Quina tarda més angoixant que he passat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres!! I et truquen per demanar-te permís per donar-li paracetamol??? aquí et truquen perquè el vagis a recollir, no hi ha paracetamols que valguin...

Espero que es millori aviat, quina ratxeta també el pobre...

Una abraçada!!

MamaModerna ha dit...

Ester, gràcies. Aquí són una mica flexibles. Si vols el pots venir a buscar, però si no pots venir te'l cuiden fins que arribis.

Esther ha dit...

Ai els virus... quan sembla que la cosa va bé "patapam". El primer any de guarde sol ser dur :(

silvia ha dit...

Ho sento ... pobret, està patint i bé el començament de la guarderia eh?? Necesiten un temps per immunitzar-se a la quantitat de virus que campen lliurament. Veuràs que quan ho superi tot anirà com una seda!!! Petons

Sol Solet ha dit...

Aix, quin sustillo. Això també ens va passar la setmana passada amb la marina, ens van dir que l'anéssim a buscar que estava a 38.5, pobrets! quin greu que sap quan estàn així

conxi ha dit...

Ja sé que "mal de muchos.." però nosaltres hem sortit a les 15 d'urgències pel mateix: tenim un nen-sopa! Ànims i a esperar la millora que segur que arriba!