dimecres, 15 d’agost del 2012

Tornar a la rutina

Estic tenint una tornada a la rutina de lo mes entretinguda. Al arribar de vacances em vaig trobar sense rentadora i sense noia de la neteja, amb la nevera buida, la casa bruta, un virus intestinal que va venir de visita uns dies, una benvinguda a l'oficina de lo mes traumàtica (mai he tingut tanta feina com en les 3 passades setmanes!) i un baby que ha entrat de ple en la fase de "toddler" i es passa el dia dient que nooooo a tot i ho fa de la manera mes dramàtica possible, llençant-se al terra plorant com si les tinguessin matant... Serà això un avanç de les rabietes dels 2 anys? Però si només te 18 mesos! En fi, que ja torno a estar estressada perduda.
També hi ha coses mooooolt bones a comentar, no tot serà negatiu, of course. El divendres passat vaig anar al parc olímpic a veue la final de natació sincronitzada. Això si que es un dia lliure en condicions oi? Una experiència fantàstica, sobre tot pel bon ambient que hi havia i la il.lusio de ser una de les privilegiades de poder gaudir tot allò en primera persona.
Una altra cosa bona es que fa poc va ser el meu Sant i m'he fet un autoregal. Si, de tant estant m'agrada mirar-me una mica, així que m'he comprat un iPad. Així que si veieu en les vostra estadístiques algú que últimament us llegeix des de un iPad, aquesta soc. Tinc problemes quan vull comentar entrades, però segur que aviat li agafo el truquillo.
I Per últim, la millor cosa de totes... El baby ja ha fet 1 any i mig! Que emocionant! Quan m'el miro el veig tan gran i guapissssim... Buuuuf.... Com es possible que cada l''estimi mes i mes?

3 comentaris:

onavis ha dit...

Quin retorn més accidentat!!

I que xulo lo de les Olimpiades. Jo vaig anar a Barcelona 92 a veure gimnasia, tot i que no m'enrecordo massa.
Ens anem llegint!

MamaModerna ha dit...

Onavis, ara puc dir que la crisis post- vacances ja està superada. Ja tinc nova rentadora i nova noia De la neteja, oooeeee!
A mi les olimpíades del 92 em queden molt lluny, al ser tan jove no vaig gaudir gaire la veritat. Que xulo que anessin a la gimnàstica, es un bonic record!

Esther ha dit...

Carai, quina tornada! Pel que veig però ja has tornat a la normalitat :) que xulo això de les olimpiades. Jo aquest any no he pogut veure res de res :(