dimarts, 29 de novembre del 2011

10 mesos, primera malaltia i primer queixal

Ahir va ser el tercer dia de guarderia i el baby ha agafat un refredat, la primera malaltia de la seva vida. De moment no té febre però té mocs i una mica de tos. Per culpa dels mocs ahir no va dormir ningú a casa perquè com dorm amb xumet es va passar tota la nit empassant mocs com podia sense perdre el xumet, cosa difícil, així que es va desvetllar moltes vegades i jo també evidentment. Per acabar-ho d'arrodonir, li estan sortint dues noves dents a la vegada i la meva sorpresa a sigut quan tocant aquest matí m'he adonat que la novena dent que li surt no és pas un ullal, és un queixal! Quina manera de celebrar el seus 10 mesos, amb refredat i el seu primer queixal fent la punyeta.
Avui l'he portat més tard a la guarderia i quan l'he recollit semblava que venia de la guerra. Tenia els ulls vermells, el nas amb mocs i tot el coll de la samarreta xop de babes. M'ha fet molta peneta perquè mai l'he vist tan fet caldo.
Ara torna a estar molt irritable i tot i que es vol dormir, té tantes molèsties que no pot. Avui també serà una nit molt llarga.

6 comentaris:

onavis ha dit...

Uix... pobret!!
A cuidar-lo molt i a esperar que sigui lleu!

Esther ha dit...

Aiiii que ara ja sí que comença l'adaptació a la guarde però de veritat, eh¿?

No t'angoixis massa bonica. El primer any d'escola bressol sol anar molt ben acompanyat per virus i -itis varies (que me lo cuenten a mi).

Molts mimus!

cira ha dit...

Ai la guarde! La meva pobreta no havia tingut res durant el primer any i ha estat començar i ara està més dies a casa que a la guarderia (literal) ara la tenim amb febre des de dissabte...:( Espero que amb la primavera tot anirà millor!

Anònim ha dit...

Pobre baby... Espero que passi aviat i que la propera trigui a arribar.
El primer any de guarde ja passen aquestes coses :(

silvia ha dit...

Ostres pobret!! A mi em passava igual, i és que per les guarderies corren els virus que se les pelen !!
Petonets i una forta abraçada pel baby!!!

MamaModerna ha dit...

Gràcies a totes pels ànims.
Intentaré no agobiar-me gaire i pregar perquè no es posi malalt els dies que treballaré, dilluns, dimarts i dimecres... Ai, ai ai l'any que ens espera