dijous, 3 de novembre del 2011

9 mesos

Hola mares guapes,
Sóc el baby i ja tinc 9 mesos. Com ja he après a desplaçar-me a l'estil comando, he despitat a la mama i li he pres l'ordinador, així que aquest cumplemes l'escriuré jo solet, perquè ja sóc un baby independent que va on vol i perquè ja tinc moooooolta personalitat i vull explicar tot el que m'agrada fer perquè veieu lo gran que sóc.

Mides: Sóc un bebè bastant gran. Peso 10.300 grams i medeixo uns 73.5 o 74 cm.


Coses que m'agrada i noves habilitats

  • Per fi la meva mama ha entès que això de mossegar-la és la meva manera de demostrar-li que l'estimo molt i quan més fort mossego, més l'estimo. Ella s'esforça molt perquè faci petons en lloc de mossegades, però jo passo, perquè una bona mossegada és una bona mossegada.
  • Quan estic molt molt i molt content m'agrada torçar el cap un costat i mirar als meus pares amb ulls pirris i si estic molt excitat m'agrada picar de mans i donar patades, tot això amb els xisclets de dofí, of course.
  • La meva mama m'està entrenant per quan comenci la guarderia, així que ara dormo totes les migdiades al meu llit i em posen música i tot. De tant en tant demano braços, no us penseu que renunciaré a la meva mare tan fàcilment, però he de reconèixer que dormir al llit solet tampoc està tan malament.
  • M'agrada jugar a obrir les portes, a tombar les torres de cubs, picar dos joguines a l'hora i perseguir als meus pares per tot el pis. També m'agrada tocar-ho tot i ficar les mans pels llocs més originals. 

Vocabulari
M'agrada molt parlar i sobre tot xisclar i bufar. Continuo amb el bababa, mamama, papapa i el so nou d'aquest mes és el cacacagagaga i el jijijjjjj. Quan em criden pel meu nom em giro i si em diuen "vine, vine" jo vinc. Bé, vinc sempre que vull clar, perquè m'agrada ser un baby independent i decidir les coses per mi mateix.

Dents

M'han sortit 3 noves dents en un mes, això fa un total de 7. Oooooowww yeaaaaaa.

Alimentació
M'encanta menjar, és de les millors coses del dia i m'ho menjo absolutament tot. Aquest mes he tastat coses noves molt xules com la vedella, les llenties, la pasta, els nabius, el pebrot, l'api, el pa de motlle, el iogurt natural i el formatge cottage ( versió anglesa xunga del mató de tota la vida).

Aaaaaa i també continuo prenent el pit, perquè tot i que m'agrada mossegar a la mama, he après que hi ha llocs que és millor no fer-ho si vull continuar amb la meva lleteta. Així que ja van 9 mesos de lactància i jo encantat de la vida.

11 comentaris:

onavis ha dit...

Felicitats!

veig que tot va molt bé!
i me n'alegro que s'hagi solucionat lo del pit i ja no et mossegui!

Sol Solet ha dit...

ole!! super baby!!
La Marina també fa això de mirar de costat i fer ullets i a mi s'em cau la baba!!
Està super guapo!!

Mireia ha dit...

Felicitats! Quantes dents!! El meu encara no en té ni una!
És súper maco veure com es desplaçen i són tan autònoms (o intenten ser-ho...)
Una abraçada!

Unknown ha dit...

Moltes felicitats baby!
t'has deixat de posar en l'apartat d'habilitats que formes part de la generació que només sortir de la panxa de la mare ja sabeu utilitzar un iphone. Me n'alegro que dominis tant el tema informàtic ;)

Un petó a tota la family!

Euphorbia ha dit...

Apa amb el Baby, fa com feia el meu nen que també durant una temporada també em prenia l'ordinador per escriure les seves "Cròniques des del bressol" al bloc.

9 mesets, com passa el temps.
Felicitats!

MamaModerna ha dit...

Onavis, gràcies. Estic molt contenta d'haver superat això de les mossegades al pit. No tenia gaires esperances, la veritat, però mira al final, un dia ho va deixar de fer i jo encara tenia llet perquè me l'anava traient. Una prova més superada :-)

Sol solet, gràcies. Síiii ja t'ho vaig comentar que són pastats aquests dos. hihihi

Mireia, gràcies. Això de les dents mai se sap. Ja veuràs quan li notis la primera quina ilu!

Núria, gràcies. Espanta una mica això de tanta tecnologia de tan petitons, oi? A veure que en sortirà de tot plegat.

Euphorbia, gràcies. Sí de tant en tant el baby escriu les seves aventures, és que així es fa més divertit :-P

Esther ha dit...

Moltes felicitats baby. Ets un bebè molt trempat!

MagArt Studio ha dit...

Però quin nen més espavilat!!! ja m'agradaria veure la teva mama i al teu papa darrera teu per tota la casa!
Saps quin joc també et podria agradar? demana a la mama que afagi un guant de llana que ja no utilizi. En cada dit pot dibuixar una cara i pot ficar diferent materials que facin soroll (plàstic, un picarol petit...) i jugue tots plegats. En comptes de cares també pot cosir diferents robes amb diferents textures.
Un petonet molt fort i que segueixis tan trempat!!!

Anònim ha dit...

Ja tens 9 mesos!!! Felicitats baby!!! Quan la mama se'n vulgui adonar ja tindràs el seu ordinador monopolitzat del tot!
Petons!!

MamaModerna ha dit...

Esther, gràcies. La veritat és que cada dia està més eixerit. Em cau la baba.

MagArt Studio, Moltes gràcies per aquest joc, tu sempre tan creativa :-)
Tinc varis guants desaparellats, així que els reciclaré i els hi donaré bon ús.

Ester, gràcies. L'altre dia vaig veure un vídeo de una nena-bebe que passava els dits per sobre d'un llibre com si fos un ipad i s'enfadava perquè quan tocava el llibre no es movia res. Molt fort! Això és el que ens espera...

Mirashka ha dit...

Moltes felicicitats baby!!!! noi, no mengis tant! deixa'n pels pares!!!!