dilluns, 7 de novembre del 2011

La meva feina

A principis de gener torno a la feina. He rebut una carta de l'empresa que diu que accepten de manera oficial la meva sol·licitud de treballar tres dies a la setmana i també accepten que entri mig hora abans per poder sortir abans. Això vol dir que treballaré dilluns, dimarts i dimecres de 9 a 17 hores i podré estar a la "nursery" per recollir al baby sobre les 18 - 18.15 hores.
Estic contenta de tornar a treballar i sobre tot contenta de fer-ho amb aquestes condicions.
També tinc ganes d'estrenar les noves oficines, perquè fa pocs mesos ens vam traslladar a la zona de la City, just a 30 metres de la Catedral de Saint Paul i tinc ganes de conèixer la zona i anar a dinar a les escales de la catedral com fan tots els executius. hehehe.
La zona de la City és un dels nuclis financers més importants del món, de fet si veniu de turisme per Londres val la pena passejar i veure l'ambient d'executius a munt i avall, segur que no haureu vist mai tantes corbates juntes! A mi també m'agrada passejar per allà el cap de setmana, perquè llavors no hi ha absolutament ningú i sembla un poble fantasma.
Ei, la meva feina no té res a veure amb executius agressius. Treballo en una ONG que lluita pels drets humans dels advocats arreu del món. Jo sóc l'assistant de l'equip i ajudo als advocats a organitzar la logística de les missions.
La meva feina m'ha permès conèixer gent de tot el món i també molts països que no sabia ni on estaven en el mapa. Es una feina molt satisfactòria a nivell personal ( que no tan a nivell econòmic) i mai hi ha dues missions iguals, així que les anècdotes i els contratemps estan sempre assegurats.
Si us interessa el tema un dia us en parlo de les missions que fem.
Queden 2 mesos per començar a treballar, però abans encara ens queden unes quantes aventures per viure i per explicar: L'adaptació a la "nursery", les primeres vacances familiars, els viatges a Catalunya per Nadal i per Reis, aaahh i us he comentat que el meu marit deixa la feina i es posarà a treballar com autònom?... "con dos cojones"!

13 comentaris:

conxi ha dit...

Quina feina més xula!!! Tu explica que nosaltres devorarem les teves històries!! M'has fet recordar la meva setmana visitant London...no ens la vem acabar! Petonets wapa!!

cira ha dit...

Ostres que interessant! Sí que volem que ens expliquis cosetes...

Anònim ha dit...

Quina feina més gratificant, no? I la de canvis que us venen, oi? Aquí estarem, pendents de les teves lletres!!

Unknown ha dit...

Quina feina més interessant! I noia, quina enveja d'horari de retorn!!! Està súper bé!

Estarem molt atentes a les històries!!!

Petons wapa!

Sol Solet ha dit...

Carai tu quantes novetats! La veritat és que quan es va concretant tot:la data de la reincorporació, el nou horari, la llar d'infants, pensen en com serà la logística diària...t'agafa una mica de vèrtic però a l'hora en tens ganes. Segur que tot anirà molt bé.
Molt interessant això de la feina (no si amb això també ens asemblem, les dues estem ajudant als altres) ja ens explicaràs més cosetes. Una de les coses que tinc pendent és anar a alguna ONG durant un temps per ajudar amb la meva feina, que pot ser de gran ajuda en països del tercer món.
Un petonet!

silvia ha dit...

Quina feina mes interessant!! Quina sort!! A mi m'encantaria que algun dia expliquessis coses de les missions !!! Un peto!!

onavis ha dit...

M'alegro que tinguis tant bon horari. Jo també treballo només tres dies i la veritat és que et dona la sensació de treballar però també la d'estar a casa, amb les aventatges de les dues coses.

I clar que volem que expliquis!!

Euphorbia ha dit...

Fantàstic que t'hagin acceptat l'horari. Jo també faig un horari reduit de dilluns a dijous fins a les dues i va la mar de bé, clar que el sou no és el mateix.
Quina sort treballar al rovell de l'ou de Londres amb una feina que t'agrada, això està molt bé, però quan surtis a dinar no mengis aquelles porqueries que mengen els executius a les escales, que es noti que vens d'un país on es menja bé.
Petons

Esther ha dit...

Explica, explica!!!!

MamaModerna ha dit...

Gràcies noies. M'alegro molt que us interessin les meves cosetes, tan les professionals com les personals. Ja aniré explicant :-)

MamaModerna ha dit...

Gràcies noies. M'alegro molt que us interessin les meves cosetes, tan les professionals com les personals. Ja aniré explicant :-)

Mireia ha dit...

Me n'alegro molt que tot es vagi encaminant! Jo també treballo 3 dies, i passen les setmanes volant! I tinc temps pel peque! ;)
La feina la trobo súpero interessant,ja ens n0aniras explicant cosetes!
Una abraçada!

Mirashka ha dit...

Ostres quina feina més interessant!!! noia i que bé que hagin acceptat aquestes condicions! podràs treballar i gaudir del baby!!!!

Per cert, quan sàpiga exacte el planning del viatge a Londres t'envio un mail i fem per veure'ns!