dimecres, 28 de desembre del 2011

Les festes de nadal no van be

Estem passant un nadals una mica tristots perquè el baby continua malalt. El que semblava una mica de tos i mocs ha resultat ser una bronquitis amb febre. El baby ha de prendre un antimucolitic i inhalador durant uns dies i divendres hem de tornar al metge per veure si la cosa millora.
Quan vam arribar a Catalunya vam poder quedar amb la família els dies 24, 25 i 26, llavors havien de venir uns dies lliures on havíem de gaudir de  Barcelona nosaltres tres i aprofitar per quedar amb amics, doncs de moment estem tancats a casa cuidant d'un bebè malalto.
Estic una mica amoïnada perquè l'altra vegada que es va posar malalt amb angines entre una cosa i una altra van ser 13 dies amb febrícula i febre i tinc por que la cosa es repeteixi i al final no puguem fer res de res aquest nadal.
On es el meu nen que amb 9 mesos mai s'havia posat malalt? Me l'han canviat!

nota: continuo sense trobar tots els accents al teclat del portàtil angles

10 comentaris:

Mireia ha dit...

Ostres! espero que el baby millori, perquè fa patir molt veure'ls malaltons! I és esgotador...
Una abraçada energetitzant! :)

Esther ha dit...

Vaja, quina mala sort maca :-( Nosaltres també estem amb mocs i tos (els dos igual) però de moment sembla que ens escapem de la febre que ja és molt!

Per sortir... Has preguntat al pediatra si el pots treure? T'ho dic perquè a mi la pediatra de la mútua em va dir que si els nens no tenen massa febre és bo treure'ls encara que sigui a fer un passeig quan estan malalts perquè a casa es carreguen més. No sé, potser podeu sortir una mica i fins i tot a ell li va bé...

onavis ha dit...

Espero que es vagi posant bó poc a poc...
Quina mala sort, just aquests dies!
Petons i ànims!

MamaModerna ha dit...

Mireia, a veure que ens diu dema el metge i toco fusta perque avui no tingui febre ni febricula.

Esther, el pedriatra ens va dir que si que podiem sortir amb precaucio, pero com te febre jo prefereixo no fer-ho i esperar a dema que anem al metge. Tan de bo dema ens diguin que ha millorat!

Onavis gracies. A veure si almenys podem comencar l'any sense virus

conxi ha dit...

Doncs juntament amb l'Ester, ja som tres mares amb nens amb bronquitis! Avui al pediatre ens ha dit que hi ha una passa molt forta amb això i que tenien 12 nens ingressats pel mateix. Per sort a nosaltres ens han donat més drogues però cap a casa. I ara dormint com un angelets (però sense haver dinat...). Ànims!!!!

Sol Solet ha dit...

Nosaltres ja tenim la bronquitis superada! Bé, la pediatra ens va dir exactament que era bronquiolisi (pq és el primer cop que l'agafava). Vam estar amb l'antitèrmic i el xarop de la bronquitis i realment ha anat molt bé, al tercer dia donar-li el xarop ja va fer el tomb i ara està fantàstica (avui fa una setmana que li van trobar) i ja no li donem ni el xarop.
Jo et dic com l'Esther si no té massa febre, l'abrigues bé i surts a les hores de sol pots sortir.
ÀNIMS!!!

cas ha dit...

el meu encara no s'ha posat malalt i no sé com es viu tot plegat, potser si ell no es troba bé prefereixes estar amb ell tota l'estona? pq sinó tb podrieu anar fent coses i veure amics, ni que sigui ara tu ara el teu home mentre l'altre es queda amb el petit, i així podeu aprofitar una mica barcelona. No sé... A veure si aquest cop millora més aviat.

Euphorbia ha dit...

Ho sento noia. Això de les malalties dels nens va així, als virus això del les festes els hi és ben igual. Espero que a hores d'ara el baby estigui molt millor i pogueu gaudir d'aquests dies per Barcelona.
Petons i bon Any.

Anònim ha dit...

Arribo molt tard, ho sento. Espero que el baby estigui ja perfectament recuperat i que els virus no apareixin fins d'aquí a molt temps.
Una abraçada

La Pantigana ha dit...

Com està el petit? Espero que recuperat del tot i hagueu pogut disfrutar dels dies amb la família.
Una abraçada