dimarts, 6 de setembre del 2011

7 mesos

Ja hem arribat als 7 mesos i ara començo a notar això que diuen que els temps passa molt ràpid quan tens nens. Per mi els 6 primers mesos van ser molt lents, semblava que les coses no arribàvem mai, dormir tota la nit, començar amb els sòlids, seure tot solet, començar a dir síl·labes, la primera dent..., doncs bé, ara que ja hem entrat en els 7 mesos i ara que tot això ja ha arribat, noto que tot va molt més depresa.

Mides: 9600 grams i 71,5 o 72 cm.


Habilitats i coses que li agraden
  • Caminar és el seu gran hobby. Li agrada que li agafin per sota les aixelles i que l'ajudin a desplaçar-se allà on vulgui anar.
  • Mossegar a la mama també està en el ranking de coses preferides.
  • Li agrada entretenir-se amb les coses petites i els detalls. Per exemple si li dones un nino, va directe a l'etiquetes i es pot passar uns bons minuts tocant-les amunt i avall, amunt i avall sense parar, o m'agafa el braç i intenta agafar una minipiga que tinc i es passa una bona estona pessigant per aconseguir-ho. El millor de tot és la cara de concentració que posa mentre fa les seves exploracions.
  • Dir mamamama i papapapa disparant amb metralleta
  • Jugar amb l'amic del mirall de la porta de l'armari ja no li entusiasme gaire, ara li agrada obrir la porta perquè sap qeu darrera hi ha alguna cosa.
  • Quan està panxa a terra ja puja el cul i es queda a quatre potes uns segons. D'aquest nou moviment hem tret 2 coses importants, la primera és que el baby es desplaça cap enrere cada vegada que baixa el cul. Ell el que vol és anar endavant però de moment tot va cap enrere. I la segona cosa important és que en aquesta estranya postura el nen fa caca. Sí, sí fa caca com els gossets a quatre potes. No tinc paraules. És un gran avenç per anar superant el problema del restrenyiment. Mica en mica ell torna a fer caca solet, encara que sigui en aquesta postura tan poc digna... havia pensat en fer un vídeo i tot per la posteritat, ja sabeu del nen a quatre potes amb cara d'esforç, però després he pensat que no m'ho perdonaria mai de la vida una cosa així i és que hi ha coses que millor no recordar. hehehe
Dents
Li han sortit les dues dents de baix i les dues de dalt, aixo fa un total de 4 dents.

Alimentació

Pren el pit al matí i a la nit, durant el dia fa àpats de menjar i es beu 1 biberó de fórmula al dia.
Aquest mes ha tastat les cereals sense gluten, l'avena, la pera, els pèsols, la pastanaga, l'advocat, el pollastre, la pruna i el meló.
Com ja vaig comentar en l'ultima entrada de cumplemes, havia aparcat temporalment el mètode del baby led weaning per oferir-li el menjar triturat i penso que continuarem així una mica més. Això no vol dir que de tant en tan també li doni trossets de coses per rossegar, però els àpats forts els fa de puré i ell es veu content. Em recorda als pollets quan estan al niu que van obrint la boqueta tots nerviosos esperant a que la mama els l'alimenti, doncs el baby és igualet, es queda amb la boca oberta i mou les mans nerviós, com dient, va mama no t'encantis i no perdis el ritme de les cullerades.

13 comentaris:

Esther ha dit...

Moltes felicitats!

Veig que el problema del restrenyiment va molt millor. Me n'alegro molt. Pel vídeo... fer-lo, fes-lo i quan tingui una parraquera als 15 anys li fas pagar car jaja!

En Biel també té quatre dentetes i sembla un ratolí!

MamaModerna ha dit...

Esther, no m'ho diguis més això del vídeo que jo m'animo ràpid, hehehe
Quins ratolinets que tenim!

Sandra Duran ha dit...

M'agraden els teus cumplemes perque la petita Anaïs també te 7 mesos (i un parell de setmanes més).
Per cert, el teu baby és ENORME!!! He flipat amb el pes. Apa que et posaràs forta de braços ;)

Sol Solet ha dit...

Ale aquest baby!! està super gran!!
Sí nena les etiquetes els encanten, fa poc vam anar a l'Ikea i li vam comprar un ninotet amb una etiqueta mida XXXXXL i està encantada!!
Això de que ja vagi millor del restrenyiment és un descans, que bé!
un petonet

MamaModerna ha dit...

Sandra, sí,sí és un bebè gegant a sortit al seu pare que també ho és. Jo en canvi no arribo al metre seixanta, així que imagina't la imatge de mare diminuta amb nen gegant, gairebé no se'm veu! hehehe. L'Anaïs té 7 mesets que bé, però clar la diferència és que tu ja no tens un pel de mama pardilla perquè l'experiència és un grau i segur que tot el que és nou per mi, per tu és un " ai mira ja estem en aquesta etapa".

Sol solet, molt bona aquesta del nino amb l'etiqueta gegant! i pensar que quan estava embarassada tenia obsessió en retallar-les totes. les de la roba era lògic perquè realment molesten molt però les dels ninos són part de la diversió. El baby va millor del restrenyiment també suposo perquè li dono una punteta de polvos laxants cada dia, és menys de la dosi que em van dir i sembla que està funcionant.

Euphorbia ha dit...

Felicitats!
Això de les etiquetes crec que deu ser universal.
Amb això del triturat doncs si a ell li va bé no cal donar-li voltes, igualment quan no en volen més ja ho fan saber. El meu nen va tenir una època (curta, per sort) que entre cullerada y cullerada bramava perquè no anàvem prou ràpid, era tot un estrés.
Petons

Anònim ha dit...

Deus començar a destroçar-te l'esquena amb això d'aguantar-lo per caminar... :s

Mireia ha dit...

Felicitats!!! Està molt gran! :) El tema de les etiquetes veig que és més normal del que em pensava! El meu també va directe a l'etiqueta, sobretot les de l'Ikea, que són enormes (com diu la Sol solet), li encanten!

Erna ha dit...

Que guaiiii!!! esta super gran. A mi també m´ha passat que he notat com un click desde que va fer els 6 mesos... ara tot va massa rapid sniiffff

MamaModerna ha dit...

Euphorbia, el meu també brama. hehehe

Ester, l'esquena i els braços els tinc destrossadets.

Mireia, començaré a mirar-me l'ikea amb uns altres ulls doncs

Erna, això ja no hi ha qui ho pari.

Mirashka ha dit...

Moltes felicitats!!!!!! si noia, les etiquetes d'Ikea son ideals!!!! Jo tinc feta una foto d'una de les meves fent caca vestida amb un tutu de ballarina i una corona... la guardo per futurs xantatges je je je

Ah, i una amiga meva que te bessons, quan començaven a gatejar, un dels dos anava endavant i l'altre enrera...

Aurelia La Xata ha dit...

hey !! acabe de descobrir el teu blog, seguiré per ací un ratet més. Llegint i "escudrinyant".

MamaModerna ha dit...

Mirashka, ni ho havia pensat això dels xantatges, però potser al final us faig cas a tu i a l'ESther, just in case

Aurelia, benvinguda al bloc, escudrinya tot el que vulguis guapa, ja veuràs que per aquí som una bona colla